A polikarbonát medencefedés előnyei és fajtái

medencefedes-tipusok

Megosztom a bejegyzést

Medencék minőségi fedéséhez minden szempontból kiváló megoldás ez a víztiszta, eső által öntisztuló, így különösebb takarítást nem igénylő, könnyű, műanyag anyag.


Fedett medencéjét egész évben gazdaságosan használhatja

Amennyiben fűthető a medence, akkor télen is tökéletes élményt biztosít, köszönhetően a polikarbonát lemez kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságának. A medence fedését mindig a meglévő medencéhez igazítva, az Ön igényei szerint alakítjuk ki.

Lehetőség van alacsony, közepes, magas és SPA fedésre is

Nézzük, melyiket mikor érdemes választani:

– Az alacsony medencefedést akkor ajánljuk, ha Ön egy olyan, méreteiből adódóan maximálisan a környezetbe simuló profilt képzel el a kertjébe, amely annak összképét, harmóniáját állandó jelenlétével sem bontja meg.
Az ehhez az elvárásokhoz igazodó, célszerű, lekerekített kialakítás lehetővé teszi, hogy Ön kényelmesen ússzon medencéjében, ugyanakkor az állást, járkálást ez az alacsony medencefedési belmagasság nem teszi lehetővé. A polikarbonát lemez rugalmassága folytán lehetőség van az újszerű, kreatív formák kialakítására is, így alacsony profilú medencéjét ovális-félköríves kialakítással is elkészíthetjük.

Az alacsony medencefedések méretei:

  • szélesség 3,5 – 6 méterig
  • hossz 6 – 12 méterig
  • belmagasság 45 – 70 cm

–  A középmagas medencefedés, elegáns, félköríves profilkialakítású medencefedés a konstruktív funkcionalitás és az optimális konformitás ötvözetéből született. Kellően alacsonyra méretezett kialakítású ahhoz, hogy zavartalanul beleilleszkedjen a környezetébe, ugyanakkor lényegesen több mozgásteret biztosít a medencét használók számára, mint egy alacsony profilú medencefedés.

A középmagas medencefedések méretei:

  • szélesség 3,5 – 7 méterig
  • hossz 6 – 12 méterig
  • belmagasság 80 cm – 2,10 m

– Elegánsan magas medencefedés célja a medencehasználat ideje alatti teljes konformitás. Az igény szerint akár több méter magas profil kertjének ízlésesen kiemelkedő, ugyanakkor harmonikusan illeszkedő díszévé-, és otthona szerves részévé válik. A gondosan megválasztott magasságú profilnak köszönhetően annak kényelmesen kihasználható terében Ön a természethez közel, akadálytalanul mozoghat, kedvére pihenhet. A magas profilnak köszönhetően megállhat, sétálhat,vagy akár testedzést is végezhet a medencéje szélén, gond nélkül el fog férni alatta.

A magas medencefedések méretei:

  • szélesség 4 – 7 méterig
  • hossz 6 – 12 méterig
  • belmagasság 1,45 – 2,65 m

– A SPA fedés fedés elsősorban a több személyes masszázsmedencék vagy nagyobb jakuzzik, pezsgőmedencék lefedésére szolgál. Azon túl, hogy privát légkört biztosít Önnek, kényelmes, személyes teret is nyújt a medencéje körüli SPA fedés, mely ugyanakkor véd környezet viszontagságaitól is, hosszabb élettartamát adva jakuzzijának.

Tekintse meg referenciáinkat >>>

Nálunk a nem csak a helyszíni felmérés, de az árajánlat is ingyenes. Kérje még ma, hogy mielőbb az Ön által kiválasztott, exkluzív kialakítású medencefedés óvja és védje kerti medencéjének épségét és szépségét.

Hívja most: +36 30 937 72 67
vagy írjon ajánlatkérésünkre

medenceépítés.net

További cikkek a témában

kerti-medence-epitessel-kapcsolatos-tudnivalok
Kültéri medence

Medenceépítés könnyedén? IGEN!

Tudnivalók medence építésről Számtalan medenceépítő cég közül választhat az, aki álmai medencéjét szeretné elkészíttetni. Ezen cégek és vállalkozók között vannak, akik különböző technikai és beépítési innovációkkal

Tovább olvasom »