Süllyesztett víztükrű medence építése 

medence.webp

A saját úszómedence ma már nem tartozik az elérhetetlen álmok közé!A strandra sokat kell utazni, tömeg, piszok, zaj. Ha kényelemben, és a saját kertjében szeretne vízimádatának hódolni, ha el akarja kápráztatni barátait, szomszédait, de gazdaságos megoldást szeretne, akkor a süllyesztett víztükrű medence építését mindenképpen Önnek javasoljuk!

Ha eddig még csak tervezgette, akkor itt az ideje, hogy megkérdezze, hogy vajon ez Önnél hogyan képzelhető el? Mennyiből építhető gazdaságosan egy medence?
Milyen tennivalók vannak, mi a várható maximális eredmény?

  Önnek is jár, hogy már most nyáron a saját medencéjében úszhasson, hűsölhessen!

Miben más a süllyesztett víztükrű medence?

Ennek a típusnak az esetében a víztükör a medence pereméhez képest kb. 10 cm-rel mélyebben van, amire azért van szükség, hogy a fürdőzők által kiszorított víz a medencén belül maradjon.

A süllyesztett víztükrű medence előnyei:

– egyszerűbb és gyorsabb kialakíthatóság
– kedvezőbb ár
– kedvezőbb fenntartás
– higiénikus használat

A süllyesztett víztükrű medence uszodatechnikája:

A vízforgató rendszer a medence méretétől függően az oldalfalba építhető szkimmerekből áll. A szkimmer feladata a vízbe kerülő, felszínen úszó szennyeződések (levelek, rovarok, stb.) szűrése, mielőtt még a medence aljára süllyednének. (Ha mégis lesüllyedne, az a medenceporszívóval lehet eltávolítani.) A szkimmer szűrőkosarába kerülnek a nagyobb szennyeződések. Ezután a szivattyú a homokszűrő berendezésen keresztül megtisztított vizet a szkimmerrel szemben lévő medencefalba épített befúvókon át juttatja vissza, így folyamatos vízkeringtetés érhető el.

A süllyesztett víztükrű medence felújítása:

Rendszeres karban tartással higiénikusabb és gazdaságosabb működtetés érhető el. Átvizsgáljuk meglévő medencéjének gépészeti és burkolati részeit, és ahol kell, alkatrészek cseréjével, illetve a burkolat, burkolati fólia felújításával tesszük tökéletessé és zavartalanná medencéje működését.

Kérjen minden kötelezettségtől mentes ingyenes helyszíni szaktanácsadást, árajánlatot a hely kiválasztásához és a süllyesztett víztükrű medence építéséhez!

Hívja a medenceépítés szakvonalát: +36 30 937 72 67 vagy kérjen tőlünk ajánlatot

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Szakszerű munkával, sokkal hosszabb élettartamot, olcsóbb üzemeltetést nyújtunk Önnek is!

Hívja a medenceépítés szakvonalát!

Függetlenítse magát az időjárás viszontagságaitól egy állandó védelmet nyújtó medencefedéssel, hogy ne kelljen mindig sóhajtozva számolgatnia a fürdőzésre alkalmas időig hátra levő napokat. A medencefedés maximálisan az Ön igényeit szolgálja télen-nyáron, szeles időben és napsütésben egyaránt.