Eltolható medencefedés az Ön kerti medencéjére szabva

medencefedes-ikon.webp

Polikarbonát medencefedés hiányában a fürdésszezon hazánkban a változékony tavaszi időjárásnak és a forró nyárnak köszönhetően jó esetben is három-négy hónapra korlátozódik.

Eltolható medencefedés nélkül, az időkorlát kitolható medence fűtéssel, de még így is ki van téve a vízfelület az esti és hajnali lehűléseknek, esetleges viharoknak, esőknek, a napi szintű vízfelfűtés pedig nem olcsó mulatság.

Az eltolható polikarbonát medencefedés egy igen költséghatékony megoldás, amely az időjárás viszontagságainak kivédése mellett jelentősen lecsökkentheti a medencénk vizének fűtési költségeit is.

eltolhato-medencefedes.webp

Tehát medencefedésen, takaráson, vagy medence fölé tető építésén gondolkodik, mert:

Ismerős problémák ezek minden kültéri, kerti medence és jacuzzi tulajdonos számára.

Ezekre a kérdésekre, és bosszankodásokra egy tökéletes megoldást tudunk ajánlani, mégpedig az eltolható polikarbonát medencefedést!

Mi éri meg Önnek? Számoljunk együtt polikarbonát medencefedés árakat, mutatunk több jó lehetőséget is.

Miért korlátozná medencéje használatát az időjárás?

Egy eltolható polikarbonát fedésnek azonban akár napi szinten is megtapasztalhatjuk előnyeit, hiszen minden medencefedés pozitív tulajdonságait magában rejti. Nem csak, hogy képes jelentősen, akár hónapokkal kitolni számunkra a fürdőzési idényt, de ugyanakkor csökkenti az elpárolgást, tisztán tartja a medence vizét és ellenáll az erős viharoknak és téli fagyoknak is.

Ha ott az a szép medence, szinte vétek nem kihasználni…

Az eltolható medencefedéssel már kora tavasztól késő őszig is élvezheti a polikarbonát medencefedés előnyeit, mivel használatával akkor is védve van a hűvös levegőtől, ha épp csak a medence partján tartózkodik.

A medencefedés nyáron is hasznos

A kellemes kikapcsolódást csak az erősen tűző napsugarak zavarhatják meg, melyektől főleg délidőben és a késő délutáni időszakban jobb, ha tartózkodunk, ám a jól megválasztott polikarbonát medencefedéssel, eltolható elemekkel rendelkező, magas fedéssel még a forróság sem szabhat gátat annak, hogy az egész napot a kertben tölti el hol úszkálva, hol napozva, akár az első esti, frissítően hűvös szellőig. Nyáron sincs mindig jó idő: esős, szeles napokon is kényelmesen úszhat, ha medencefedést is választ kerti úszómedencéje fölé.

Az eltolható medencefedés váza rozsdamentes, korrózióálló!

A Magic Pool Kft. kizárólag első osztályú, időtálló alapanyagokat használ fel az eltolható medencefedések kialakításához. Az üvegezésük víztiszta polikarbonát (polycarbonat, PC) műanyag lapokból készülnek, amelyek 15-20 évig is megőrzik üvegszerű áttetszőségüket, rugalmasak, és a káros UV sugarakkal szemben ellenálló tulajdonsággal bírnak.

De hogyan működik maga a medencefedés?

Ahhoz, hogy tavasszal már az első napos óráktól élvezhesse a medencéje adta lehetőségeket valamint a medencefedés alatti kellemes meleget, de ne kelljen fél napot a medencefedés összeszerelésével tölteni, a fedés 1 személy közreműködésével a sínen elmozdítható, összetolható. A sínpálya viszonylag alacsony, alig másfél centiméteres magasságú, modulárisan hézagmentesre építhető és kettő, három, négy, öt vagy hat pályából áll.

A könnyű elemekből, vagyis szegmensekből készült medencefedésbe akár elektromos mozgatórendszer is beépíthető, melynek használatával az emberi erő, teljességgel nélkülözhető. Elkerülendő a baleseteket, csúszásmentes, kényelmes felülettel készül. Az elemek profiljai ráadásul öntisztulók, így a takarításukat nyugodtan az esőre bízhatja.

Medencefedés polikarbonát üvegezéssel, lekerekített profilokkal

Miként a kerti medencék építését is egyedi igények szerint készítik el, úgy a medencék fedésénél is kiemelten fontos az egyedi profiltervezés. A Magic Pool a polikarbonát medencefedéshez mindenhol kerekített alumínium profilokat használ, amelyek stabilak és biztonságosak, mindamellett, hogy az egyes szegmensek rögzítése a minél kényelmesebb használat érdekében rejtettek, automatikusak.
A polikarbonát profilok speciális kialakításnak köszönhetően a medence befedése könnyedséggel elvégezhető, ugyanakkor a privát medencefedés illetéktelen megbontásának elkerülése érdekében medencéjének fedését akár kulcsra zárható profilváltozattal is elkészítjük Önnek.

Könnyen mozgatható, tartós medencefedés

A medencefedés felhasznált anyagai időtállóak és rozsdamentesek, a könnyen mozgatható elemek duplán csapágyazott kerekeken gördülnek, felépített oldali- vagy végfali ajtókkal. A kiváló élettartammal rendelkező polikarbonát medencefedés ideális választás, mert víztiszta, erős, könnyű műanyag, ami esztétikus és funkcionális egyszerre. A csekély súlya miatt könnyedén beüzemelhető, és mégis nagyszerűen ellenáll a mechanikai behatásoknak és a környezeti terhelésnek.

A medencefedést sok évre tervezzük

Leendő ügyfeleink számára kétféle első osztályú polikarbonát anyagot is tudunk ajánlani, amelyek bizonyítottan kiállják az idők próbáját. Akár légkamrás-, akár tömör polikarbonát profil mellett dönt és akármelyik fedési formát is válassza, a polikarbonát anyagok beépítése alacsonyabb és magasabb profilrendszer esetén is ugyanúgy zajlik: a hőtágulás (dilatáció) és a kellő rugalmasság érdekében két- vagy egyoldali gumitömítés közé helyezzük el a polikarbonát lapokat.

Légkamrás polikarbonát medencefedés

A légkamrás (vagy más néven cellás) polikarbonát rugalmas, ellenálló anyag, víz tisztasága miatt kiváló optikai tulajdonságokkal bír. 10mm vastagsága kellően szilárd-, ütés- és hőálló-, ezáltal kiváló hőszigetelési és energetikai jellemzőjű anyaggá teszi, amelynek alkalmazásával Ön akár hónapokkal kitolhatja otthonában a fürdőzési- vagy kerti, pihenési idényt.

Építészetileg is alkalmazkodunk a helyhez, a medencefedéssel

Bár lehet színezni és a polikarbonát anyag mindegyik színezett változata ugyanolyan kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, a medencefedés során többnyire mégis az áttetsző változatát építjük be azon okból, hogy a víztiszta profilok jobban belesimulnak a természetes vagy épített környezetbe. Mivel a polikarbonát egyszerre rugalmas és szilárd műanyag, így a különböző fedések kialakítása során újszerű megoldásokat és formákat tesz lehetővé a használata.

Víztiszta tömör polikarbonát fedés, szép és biztonságos is egyben

Az üvegszerűen víztiszta polikarbonát jóval vékonyabb, mint a légkamrás változat, jellemzően 4mm vastagságban állítják elő. Üvegszerűségével bár gyengébbnek tűnik, valójában nem csak, hogy ellenáll a mechanikai behatásoknak (tulajdonképpen törésálló), de kiváló hőingadozás-tűrő és nagy vegyszerellenálló képességgel is rendelkezik. Az üvegszerű polikarbonát alkalmazása ott a leghasznosabb, ahol fennállhat a törésveszély lehetősége, ilyen helyekre a Magic Pool a karcálló bevonattal ellátott, tömör polikarbonát változatát javasolja.

Nálunk az ingyenes helyszíni felmérés mellett most az árajánlat kérése sem kerül Önnek semmibe. Kérje árajánlatunkat még ma, hogy mielőbb gondtalanul élvezhesse fedett kerti medencéjét.

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Szakszerű munkával, sokkal hosszabb élettartamot, olcsóbb üzemeltetést nyújtunk Önnek is!

Hívja a medenceépítés szakvonalát!

Függetlenítse magát az időjárás viszontagságaitól egy állandó védelmet nyújtó medencefedéssel, hogy ne kelljen mindig sóhajtozva számolgatnia a fürdőzésre alkalmas időig hátra levő napokat. A medencefedés maximálisan az Ön igényeit szolgálja télen-nyáron, szeles időben és napsütésben egyaránt.

Polikarbonát medencefedés előnyei:

Az épített medencefedés esztétikus, és növeli a ház értékét

Amennyiben Ön is szeretné élvezni a hosszú téli hónapok után a kora tavaszi napsütés jótékony hatásait, nem kell mást tennie, csak elhelyezkedni egy kényelmes napozóágyban, hiszen a medence fedése mintegy hőcsapdaként, a nap melegét átengedve képes a levegő-, valamint a víz hőfokát is tartósan megtartani, vagy akár fel is melegíteni, legnagyobb örömünkre.

Ezen kellemes tulajdonságainak köszönhetően nem csak medencék fedésére, de jakuzzik, masszázsmedencék vagy akár télikertek fedésére is kiválóan alkalmas ez a fajta épített, eltolható polikarbonát fedés.

Még hűvös az idő, ám épp itt az alkalom, hogy elkezdjük megtervezni az eltolható polikarbonát medencefedését!
Nos, ha elgondolkodott azon, hogyan lehetne mindezt az Ön kertjében, házánál, nyaralójánál kivitelezni, akkor ne habozzon, hívjon fel minket és egy ingyenes helyszíni tanácsadás keretében megmutatjuk, hogyan lehet a maximális helykihasználással, költséghatékonyan álomszép és sok éven át kifogástalan polikarbonáttal fedett kerti medencéje.

Lehetőség van alacsony, közepes, magas és SPA fedésre is

Nézzük, melyiket mikor érdemes választani:

Alacsony medencefedés

Az alacsony medencefedést akkor ajánljuk, ha Ön egy olyan, méreteiből adódóan maximálisan a környezetbe simuló profilt képzel el a kertjébe, amely annak összképét, harmóniáját állandó jelenlétével sem bontja meg. Az ehhez az elvárásokhoz igazodó, célszerű, lekerekített kialakítás lehetővé teszi, hogy Ön kényelmesen ússzon medencéjében, ugyanakkor az állást, járkálást ez az alacsony medencefedési belmagasság nem teszi lehetővé. A polikarbonát lemez rugalmassága folytán lehetőség van az újszerű, kreatív formák kialakítására is, így alacsony profilú medencéjét ovális-félköríves kialakítással is elkészíthetjük.

Az alacsony medencefedések méretei:

 • szélesség: 3,5 - 6 méterig
 • hossz: 6 - 12 méterig
 • belmagasság: 45 - 70 cm
 • Középmagas medencefedés

  A középmagas medencefedés, elegáns, félköríves profilkialakítású medencefedés a konstruktív funkcionalitás és az optimális konformitás ötvözetéből született. Kellően alacsonyra méretezett kialakítású ahhoz, hogy zavartalanul beleilleszkedjen a környezetébe, ugyanakkor lényegesen több mozgásteret biztosít a medencét használók számára, mint egy alacsony profilú medencefedés.

  A középmagas medencefedések méretei:

 • szélesség: 3,5 - 7 méterig
 • hossz: 6 - 12 méterig
 • belmagasság: 80 - 120 cm
 • Elegánsan magas medencefedés

  Elegánsan magas medencefedés célja a medencehasználat ideje alatti teljes konformitás. Az igény szerint akár több méter magas profil kertjének ízlésesen kiemelkedő, ugyanakkor harmonikusan illeszkedő díszévé-, és otthona szerves részévé válik. A gondosan megválasztott magasságú profilnak köszönhetően annak kényelmesen kihasználható terében Ön a természethez közel, akadálytalanul mozoghat, kedvére pihenhet. A magas profilnak köszönhetően megállhat, sétálhat,vagy akár testedzést is végezhet a medencéje szélén, gond nélkül el fog férni alatta.

  A magas medencefedések méretei:

 • szélesség: 4 - 7 méterig
 • hossz: 6 - 12 méterig
 • belmagasság: 145 - 265 cm
 • SPA fedés

  A SPA fedés fedés elsősorban a több személyes masszázsmedencék vagy nagyobb jakuzzik, pezsgőmedencék lefedésére szolgál. Azon túl, hogy privát légkört biztosít Önnek, kényelmes, személyes teret is nyújt a medencéje körüli SPA fedés, mely ugyanakkor véd környezet viszontagságaitól is, hosszabb élettartamát adva jakuzzijának.

  Kérjen szaktanácsot, helyszíni felméréssel és az eltolható medencefedése mellett a kerti medencéje gazdaságosabb üzemeltetésére is adunk tanácsot!

  Hívja a medenceépítés szakvonalát!