Bosszantja, ha a szeles, hűvös idő akadályozza az úszásban? 

medencefedes_1000

Megosztom a bejegyzést

Függetlenítse magát medencefedéssel, hogy ne kelljen sóhajtozva néznie és számolgatnia a napokat, hogy mikor lesz végre jó idő a fürdéshez! A polikarbonát medencefedés kültéren minden szempontból tökéletes választás: védelem, biztonság és a komfort.

A medencefedés előnyei:

Amennyiben úszómedencénk medencefedéssel rendelkezik, az nem csak a medencébe hulló levelek, száraz törekek ellen véd, de a nap sugarai által termelt hő megtartását segíti, valamint magas kupola elemei alatt a zavartalan fürdőzésről sem kell lemondanunk egy-egy hirtelen jött zápor esetén-, vagy az éjszaka beálltával.

Sőt, mindenki tudja, hogy nincs is jobb egy éjféli, pezsgő hangulatú, medencés partinál! Ugye igazunk van?

Esztétikus és elegáns minden medencetípushoz! 

Védelmet nyújt

A medencefedés a vizet és az uszodatechnikát, az egész medencét kosárszerűen beborítja. Hatékonyan véd a vízbe hulló szennyeződésektől, bent tartja a meleget, ellenálló jégveréssel, hó- és szélnyomással szemben is. Védi az úszókat a kíváncsi tekintetek elől is.

Biztonságos

A polikarbonát medencefedés kulccsal zárható, így megakadályozhatja, hogy illetéktelenek fürödjenek. Abban is segít, hogy kisgyerek, macska, kutya, madarak ne jussanak a víz közelébe, hiszen beleeshet és megfulladhat, ha nem figyelünk oda. Előzzük meg a baleseteket!

Komfortos használat egész évben

Medencefedéssel az úszás, a fürdés egy fedett és tiszta térben történik, de mégis közel a természethez, a kerthez. Az év nagy részében fűtés nélkül is élvezheti saját medencéjét. Ha fűtést is szereltet bele, akkor semmi sem akadályozza a mindennapos úszásban! A kültéri medence polikarbonát fedéssel, fűtés nélkül is az év 6-8 hónapjában, fűtéssel pedig egész évben használható.

Elegáns és szép megoldás egy polikarbonát medencefedés

Kosárszerűen beborítja a medencétakár előtérrel, akár csak alig domborodva a medence szélétől kezdődően. Olyan is lehet, mint egy üvegház, vagy egy szép kis kupola. Színében és fazonjában szervesen illeszkedik a házhoz, a környezethez. A háztól akár egy kis fedett folyosó is kialakítható, melyben, köpenyben is át tud menni és ahol áttelelnek növényei is.

Miből készül a szilárd medencefedés?

Por festett időjárásálló alumínium profilokból kialakított egyedi rögzített vázszerkezet a medencefedés alapja. Az ajtók és a mozgó alkatrészek különleges sínekkel gördülnek. Az üregkamrás polikarbonát a tömör polikarbonáttal szemben sokkal merevebb, jobb hőszigetelő és könnyebb. A lemezek UV védelemmel sokkal hosszabb élettartamúak.

Fedesse le velünk medencéjét! Szakembereink számos variációból segítenek a legjobban Önhöz illő medencefedési módot megtalálni!

Kérjen információt, ingyenes helyszíni felméréssel megnézzük, hogyan okozhat az Ön medencéje is egész évben zavartalan úszást, szórakozást!

Hívja most:+36 30 937 72 67 vagy kérjen ajánlatot

medenceépítés.net

További cikkek a témában

kerti-medence-epitessel-kapcsolatos-tudnivalok
Kültéri medence

Medenceépítés könnyedén? IGEN!

Tudnivalók medence építésről Számtalan medenceépítő cég közül választhat az, aki álmai medencéjét szeretné elkészíttetni. Ezen cégek és vállalkozók között vannak, akik különböző technikai és beépítési innovációkkal

Tovább olvasom »