Medence építés, kivitelezés egyedülálló zsaluszerkezettel

medence-epites-kivitelezes

Megosztom a bejegyzést

Medence építésén, kivitelezésén gondolkodik, de még nem tudja, hogy milyen úszómedence típus lenne Önnek a legmegfelelőbb?

Úszni szeretne hosszú karcsapásokkal, sportolni, vagy a megmártózás élménye vonzza, hogy forró nyári napokon a saját kertjében zavartalanul hűsölhessen?

Az elegáns kert fontos része a saját medence, ezzel háza is sokkal értékesebb, komfortosabb lesz!

 Ez a hagyományos monolit vasbeton medencetípus mára reneszánszát éli, és kiváló választás annak, aki megbízható és tartós, jó minőségű medencét szeretne.

Beton medence építés fém zsalurendszerrel

A VSV medence építéshez a medence végső méreténél valamivel szélesebb munkagödröt kell ásnunk, hogy a zsaluelemek összeszerelésénél mind a két oldalról megtudjuk közelíteni. A medence aljára kavicságy, majd erre távtartóval vasháló kerül.

A zsaluelemeket előre kitűzött és betonágyba helyezett betontéglára helyezzük. Minden zsaluelem összeillesztésnél egy-egy tégla van elhelyezve, ami stabil alapot képez az oldalfalnak.
Ezt követően történik a medence leendő oldalfalának megfelelő vasalása, az aljzat vasalással egybekötve, majd a zsaluelemek üregeinek kitöltése betonnal, az aljzat betonozásával együtt.

A második fázisban, a beton megkötését követően cementhabarcs és glettelés kerül a medence belső falára és aljára. Csiszolás után következik a rothadásmentes filcbélés elhelyezése, ami kibéleli a medencét a fóliaburkolat alatt. A medencefólia a helyszínen kerül hegesztésre, mely a teljesen vízzáró, színes, mintás burkolatot adja. Ön ezt a fóliaborítást fogja látni, az összes többi a fürdőző számára láthatatlan, de megbízható alapot ad. A fólia nem a teljes medencefalhoz, hanem csak annak pereméhez van rögzítve és a medencébe kerülő víz nyomása simítja teljesen ránctalanná és tartja a helyén.

Ez a módszer az esetleges fóliacserét rendkívül egyszerűvé és költséghatékonnyá teszi.

A saját épített beton medencéje hihetetlen élményeket nyújt az egész családnak!

 Kérjen ajánlatot medence építésre, hogy sok éven át saját strandja legyen!

Fém zsalurendszerű medence építés képekben és időben

Hívja gyakorlott szakembereinket, hogy minden nap élmény lehessen úszómedencéjében!

Hívja most:+36 30 937 72 67 vagy kérjen ajánlatot.

medenceépítés.net

További cikkek a témában

kerti-medence-epitessel-kapcsolatos-tudnivalok
Kültéri medence

Medenceépítés könnyedén? IGEN!

Tudnivalók medence építésről Számtalan medenceépítő cég közül választhat az, aki álmai medencéjét szeretné elkészíttetni. Ezen cégek és vállalkozók között vannak, akik különböző technikai és beépítési innovációkkal

Tovább olvasom »