Medence porszívó fajták

medence-porszivo-fajtak

Megosztom a bejegyzést

Kültéri medencék esetén a leggondosabb vízforgatásos, szűrés esetén is leülepedhetnek az úszómedence alján olyan szennyeződések (pl. homokszemek, levelek, de az alga- vagy vízkőképződés is), melyeknek eltávolítása időnként szükséges.

Roppant kellemetlen és egyáltalán nem higiénikus a lábakon behordott szennyeződések, beleesett, beledobált kavicsok, szemetek között úszni, lépkedni. A víz alól csak speciális medenceporszívóval lehet ezeket a szennyeződéseket eltávolítani.

A medenceporszívóknak három fő típusa van:

1. Kézi medenceporszívó

A kihúzható nyél végén a porszívófej található, amely minden medence alján megtalálható szennyeződést magába képes szippantani. Ez a legpraktikusabb és legjobb megoldás a tiszta medence érdekében. A porszívóval felszívott víz és piszok a vízforgatóba kerül. Innen megtisztítva a víz visszaáramlik a medencébe. Mivel a szűrőberendezés igen nagy teljesítménnyel dolgozik, nem árt minden porszívózás után visszamosatni a szűrőt.

2. Mechanikus vezérlésű, automata porszívó

Ebben az esetben a medence vízforgatójának programvezérlésével a vízforgató hajtja a vizet, amely végigmegy nem csak az aljzaton, hanem a medence oldalfalán is. Az azonban előfordulhat, hogy a vízforgató kihagy bizonyos medence területeket, ezért érdemes egy kézi medence porszívót is alkalmazni a tökéletes medencebéli tisztaság eléréséhez. A kézi medenceporszívó által minden egyes zug, a lépcsők és a sarkok is könnyen csillogóan tisztává tehetőek.

3. Robot működtetésű medenceporszívó

Hernyótalp és gumikeféjének köszönhetően a robot működtetésű medenceporszívó az, ami aztán valóban tökéletes munkát végez. Robot működtetésének köszönhetően ez a medenceporszívó a medence típusának, méretének, burkolatának megfelelően állítható be. Így biztos, hogy a medence egyetlen területe sem marad koszosan, ha a robot medenceporszívót választja. Ráadásul a robot saját maga végzi el a takarítást.

A robot medenceporszívó tökéletes függetlenséget és komfortot jelent a medencetakarításban.

Tovább a medencetisztító robotporszívókig >>>

Gondolja meg, mennyit jelent Ön számára a kényelem!
Medenceporszívózással, takarítással akarja tölteni a napot, vagy úszással? A robot medenceporszívó a legnagyobb kényelem, amit csak egy medencetulajdonos el tud képzelni!

A megfelelő medenceporszívó használatához és kiválasztásához kérje szakembereink tanácsát!

Hívja most:+36 30 937 72 67 vagy kérjen ajánlatot

medenceépítés.net

További cikkek a témában

kerti-medence-epitessel-kapcsolatos-tudnivalok
Kültéri medence

Medenceépítés könnyedén? IGEN!

Tudnivalók medence építésről Számtalan medenceépítő cég közül választhat az, aki álmai medencéjét szeretné elkészíttetni. Ezen cégek és vállalkozók között vannak, akik különböző technikai és beépítési innovációkkal

Tovább olvasom »