Medence építésén gondolkodik, de még nem tudja, hogy milyen úszómedence típus lenne Önnek a legmegfelelőbb?

kulteri-medence

Megosztom a bejegyzést

Úszni szeretne hosszú karcsapásokkal, sportolni, vagy a megmártózás élménye vonzza, hogy forró nyári napokon a saját kertjében zavartalanul hűsölhessen?

A kert ékköve egy kültéri medence, melyben úszni, fürödni lehet. mind magánházaknál, mind panziók számára vonzó és elegáns megoldás.

medence építését azonban csak gyakorlott szakemberek tudják olyan minőségben elvégezni, hogy hosszú éveken át zavartalanul öröme teljen benne.

Zavarja, ha mások nézik, mikor úszni szeretne, zajonganak, bámulnak, akadályozzák a ki és a beszállásban? 

Ezzel többet nem kell törődnie, ha saját úszómedencéje van!

A saját medence megvéd a közös uszodákban összeszedhető fertőzésektől, idegen pillantásoktól. Sokan azért nem mennek uszodába, mert félnek szemük, lábuk, intim részeik makacs megfertőződésétől.

Ezentúl zavartalanul élvezheti a vizet!

Milyen kültéri medencét válasszak?

A kültéri medence fóliaburkolattal, akár feszített víztükörrel is megépíthető. A kerti medence lehet süllyesztett víztükrű, ilyenkor a víz nem tölti meg teljesen a medencét és a vízforgató rendszer a szerkezet oldalfalába van építve.

A feszített víztükör esetében a víz szintje a medence pereméig ér. Ez különböző uszodatechnikai, gépészeti megoldásokat jelent.

A kültéri úszómedence burkolata fóliázással is megépíthető. A burkolt kerti medence többnyire (a beltéri úszómedencével megegyező módon) monolit vasbeton VSV szerkezettel készül. Egyedi méretű és formájú kültéri medence építését is vállaljuk: vége az egysíkú csak szögletes formáknak. Követheti akár az épület, vagy a kert vonalát is.

 Élményelemek kültéri medencékhez:

  • vízi masszázshoz vízköpő
  • nyakzuhany
  • vízfüggöny

Medencevilágítás az éjszakai fürdéshez!

Egyedi szabályozható külső és víz alatti megvilágítási rendszerek, hangulatvilágítás is rendelhető.
Kényelem a használatban: motoros fedés, automata vegyszeradagolás

Tömör vasbeton medence építés

Magyarországon egyedülálló technológiával a német VSV cég által gyártott zsalurendszerrel épített medence szerkezetének bemutatása belső sarok lépcsővel

 Kérje most felmérésünket, hogy már az idén saját kültéri medencéjét élvezhesse!
Hívja most:+36 30 937 72 67 vagy kérjen ajánlatot!

medenceépítés.net

További cikkek a témában

kerti-medence-epitessel-kapcsolatos-tudnivalok
Kültéri medence

Medenceépítés könnyedén? IGEN!

Tudnivalók medence építésről Számtalan medenceépítő cég közül választhat az, aki álmai medencéjét szeretné elkészíttetni. Ezen cégek és vállalkozók között vannak, akik különböző technikai és beépítési innovációkkal

Tovább olvasom »