Kerti medence építéssel kapcsolatos tudnivalók

kerti-medence-epitessel-kapcsolatos-tudnivalok

Megosztom a bejegyzést

A kerti medencékre még mindig többnyire úgy tekintenek, mint luxustermékekre pedig valójában bennük rejlik az egészségmegőrzés hosszú távú ígérete Önnek és családjának. Egy jól megépített kerti medence akkora élmény, amit semmi más nem tud megadni. ha medencefedéssel rendeli, akkor az év jelentős részében, talán egész évben is – élvezheti a vizet, az aktív pihenést.

A saját kerti medence fontos az egészségtudatos élethez

Az egészségtudatos élet ma már túlmutat a táplálkozáson, az esetleges napi szintű kocogáson, vagy a havi egy-két wellness kezelés igénybevételén.


Napjainkban a mozgásformák igen széles palettáját felvonultató aktív és már-már extrém sportolási lehetőségeket figyelve egyre több emberben tudatosul, hogy az igazi egészségmegőrzésnek bizony az otthonunkban kell kezdődnie, beépítve azt a mindennapokba.

Fáj a háta, gerince? – otthoni kerti medencében tornáztassa

A víz, mint gyógyító közeg tehermentesíti az ízületeket, a gerincet így szinte minden mozgásszervi problémára kiválóan alkalmazható, legyen szó akár egy ülő munka utáni frissítő ejtőzésről, akár törések utáni hosszabb, aktív mozgásos rehabilitációról.

Támogassa családja egészségét, vízilabdázzon, ússzon gyermekeivel minden nap, pihenjen és töltődjön fel a lágy hullámok között, őrizze egészségét a saját medencéjében!

Medenceépítés panziók számára

Egyre többen gondolják úgy, hogy a kikapcsolódáshoz elválaszthatatlanul hozzátartozik a sport és a regenerálódás-, vagyis a különböző wellness szolgáltatások igénybevételének lehetősége. Vajon az Ön panziója büszkélkedhet saját medencével, kis uszodával?
Sokan kifejezetten csak belső-, vagy kerti medencével, szaunával rendelkező szálláshelyeket keresnek, évszaktól függetlenül. Bárhol is legyen, ha vannak vonzó turisztikai célpontok is a környéken, a pihenés, a maximális kiszolgálás mindig vonzó, ha olyat tud kínálni, amit esetleg a konkurense nem.

Panziók extrákkal, avagy a kerti medence előnyei

A modern idegenforgalomnak az olyan extra szolgáltatási kínálatok a mozgatórugói, amelyek különböznek az átlagostól. Az online szálláshirdető oldalakon ma már mindenki kedvére válogathat a számtalan kiadó, medencés vendégházak, apartmanok, panziók, P+R motelek hirdetései közül.

Medence trendek 2023-ban

Megfigyelt trend, hogy az építészet egyre kreatívabb irányba halad, legyen szó akár épületekről, kertrendezésről, vagy medencék kialakításáról. Eme modern vonal jellegzetes eleme a letisztult, elegáns vonalvezetés.

Modern kerti medencék 

A szemet pihentető, lelket-elmét vonzó természet közeli megoldások alkalmazása 2022-ban a medencék kivitelezésénél is kiemelt szerepet kap. A külhoni trendek egyre hamarabb jelennek meg a hazai kertekben is, hála a felkészült medenceépítő cégeknek. A már hagyományos kül- és beltéri medencék mellett mind több helyen tűnnek fel extrémnek tűnő, ám de nem elrugaszkodott medencemegoldások. Minden medencénél azonban alapkövetelmény a maximális higiénia, a könnyű takaríthatóság és az egyre gazdaságosabb üzemeltetés. A medencegépészet terén is sok újítással találkozhatunk.

Lehet, hogy látott valahol egy csodás kerti medencét és pont olyat képzelne el magának is? Vagy képen látta csak? 

Mi elkészítjük Önnek, hiszen az álmokat érdemes megvalósítani, különben örökre elillanhatnak.

medenceépítés.net

További cikkek a témában

kerti-medence-epitessel-kapcsolatos-tudnivalok
Kültéri medence

Medenceépítés könnyedén? IGEN!

Tudnivalók medence építésről Számtalan medenceépítő cég közül választhat az, aki álmai medencéjét szeretné elkészíttetni. Ezen cégek és vállalkozók között vannak, akik különböző technikai és beépítési innovációkkal

Tovább olvasom »