Beltéri medence építés

belteri-medence-epites

Megosztom a bejegyzést

A beltéri medence megadja a lehetőséget, hogy az év minden egyes napján odabent az otthonában mártózzon egyet a kellemes vízhőmérsékletű beltéri medencéjében.

Stílusos megjelenés, nem mindennapi élményvilág!

Miért várna a nyaralásig egy kellemes csobbanásra, hiszen például a télikertekben is olyan jól tud mutatni egy beltéri medence!

Vagy Ön talán célzottan trópusi hangulatra vágyna? Ez esetben akkor ültesse körbe a medencét trópusi növényzettel, s máris úgy fogja érezni magát, mintha csak egy filmben lenne: fantasztikus érzés, és valódi látvány, mely az egész ház hangulatát fel tudja dobni.

Miért utazna el, ha otthon legjobb nyaralni?

Egy beltéri medence a masszázsfúvókákkal, relaxáló vízsugarakkal, pezsgőfürdővel mindent megad, amelyet egy nevesebb wellness panzió is meg tud adni. Miért utazna sok-sok mérföldet egy kis pihenésért, amikor az otthon melegében a legédesebb a pihenés!

Akkor induljon a fürdőzés, miután lement a nap!

Motoros redőnytakaró, medencefűtés, automata vegyszeradagolás: ezeket a funkciókat a legjobb minőségű beltéri medencék képesek garantálni. Ezekkel a beltéri medencékkel valódi luxus lesz az éjszakai fürdőzés, amelyet a medence megvilágítása egyszerűen káprázatosan egyedivé tud varázsolni.

Hely híján hogyan fog tudni úszni?

Túl kicsi a helyiség, és nem elegendő ahhoz a medence, hogy úszkáljon benne? Akkor még biztosan nem hallott az ellenáramoltató rendszerről, mely által az úszó keményen teszi a dolgát úszás közben, ám a rendszernek köszönhetően a vízben mégsem halat semmit sem előre.

Ezáltal megvalósul a kemény edzés, miközben az úszó pihenése is garantált

Jól látható tehát, hogy ennek megfelelően a kis területű, pár méteres medence kapcsán sem kell lemondani az úszás öröméről, mely nem csak fejleszti az izomzatot, hanem nagyszerű stresszoldást is végez az emberi elmében.

A gyerekek is élvezni fogják!

Nem csak a felnőttek, a gyermekek számára is nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget biztosít egy beltéri medence. Ráadásul egész évben medencepartit rendezhetnek, áthívva a barátokat, és rokonokat egyaránt!

A beltéri medence megvalósításának legfontosabb lépései: Már a lakóház építésekor kalkulálni kell a beltéri medencével. Ha azonban már meglévő házába szeretné utólag beépíttetni a beltéri medencét, akkor elsőként is gondos helyszíni felmérésre lesz szükség, hogy megtalálhassuk a legjobb megoldást medencéjének kivitelezése érdekében. A helyszíni tanácsadásba természetesen a medence uszodatechnikai gépeinek elhelyezése is beletartozik.

Szakembereink nem ismernek lehetetlent! Mindenre tudják a megoldást! Az Ön igényeinek megfelelően olyan  medencét varázsolnak otthonába, amelyre mindig is vágyott!

Hívja most:+36 30 937 72 67  vagy írjon ajánlatkérésünkre

Egy valamiről, egy bizalmi kérdésről azonban még nem beszéltünk…

Mégpedig, hogy a medence építését diszkréten végezzük. Megértjük, ha nem szeretné, hogy más tudomást szerezzen arról, hogy mi készül otthonában. Mindent annak fényében teszünk, amit Ön elvár tőlünk

medenceépítés.net

További cikkek a témában

kerti-medence-epitessel-kapcsolatos-tudnivalok
Kültéri medence

Medenceépítés könnyedén? IGEN!

Tudnivalók medence építésről Számtalan medenceépítő cég közül választhat az, aki álmai medencéjét szeretné elkészíttetni. Ezen cégek és vállalkozók között vannak, akik különböző technikai és beépítési innovációkkal

Tovább olvasom »