Medence építés Veszprém környékén

medence.webp

A medence építésnél ajánlott figyelembe venni, hogy legkorábban az ajánlat adás után 30 nappal tudjuk elkezdeni a munkálatokat Veszprém környékén. A medence szerkezet megépítése 2 hetet vesz igénybe, de utána Önnek még meg kell bíznia egy helyi kivitelezőt a medence körüli kivitelezések (térkövezés, burkolás, kertépítés, stb.) elvégzésére is. Csak utána tudjuk a fóliázást, gépészeti szerelést, vízfeltöltést elvégezni, amikor már a medence körüli piszkos munkák befejeződtek. Tehát ajánlott minél korábban felvenni velünk a kapcsolatot.

Készüljön úgy, hogy sok esetben fél-egy évre tele van az előjegyzési naptárunk. Tervezzen tehát előre!

Ősszel is lehet medence építést kezdeni Veszprém térségében!

Lehet, hogy elsőre nem tűnik logikusnak az őszi hűvösebb időben építtetni VESZPRÉM térségében kültéri medencét. A gyakorlatban azonban nyár végétől az első fagyokig elvégezhető a medence építés első, és egyben legmunkaigényesebb szakasza, a betonozás. Mi több, egyenesen ideális őszre időzíteni. Miért?

Nem, nem csupán azért, mert ilyenkor már nem a legnagyobb melegben kell dolgozni (bár ez is nagy előny munkatársaink szerint!), hanem mert az

a, ősszel felépített medenceszerkezet mellé frissen visszatöltött föld tömörödésének is jót tesz a téli csapadék,

b, tavaszi fagyok után már végleges tereprendezést, térkövezést is el lehet végezni a medence körül

c, a medencefóliázás, gépészeti szerelés pont a következő kültéri medencés időszak elejére készül el.

A medenceépítést VESZPRÉM környékén: ideális ősszel kezdeni és tavasszal befejezni

A medenceépítés legérdekesebb része ősszel kezdődik!

Eltervezte már, hogy hol és mekkora medencét szeretne a kertbe? Pompás! Vegye fel velünk a kapcsolatot! Szakembereink díjmentesen vállalnak kiszállást. Felmérik a terepet, közösen átbeszélik a lehetőségeket, és ez alapján készítünk Önnek egy egyedi árajánlatot.

Az árajánlat jóváhagyása, valamint a szerződéskötés után időpontot egyeztetünk a helyi földmunkagépessel a munkagödör kiásására. A munkagödör nagysága a medence nettó méreténél 1,6 m-el szélesebb kell, hogy legyen, ahhoz, hogy az kollégák kényelmesen összetudják szerelni a medence zsaluszerkezetét.

Ezután jön a betonozás. Kész mixerbetont szállíttatunk a helyszínre, majd betonpumpa segítségével, folyamatában kiöntjük az aljzatbetont az oldalfallal.

Másnap bontjuk a zsaluzatot, a betonmedence szerkezete már addig kellőképp megszilárdult.

Zsaluzat bontása után kialakítjuk a gépészeti aknát. A gépészeti aknába kerülnek majd bele a medence vízének keringtetéséért és tisztításáért felelős berendezések.

Ezek befejeztével lehet a medence körül elhelyezkedő 60 cm széles árkot visszatölteni földdel. Ha ezt a folyamatot ősszel végeztük el, akkor ezután kivárjuk a tavaszt.

Kérje medenceépítés ajánlatunkat, VESZPRÉM környékén ingyenes helyszíni felméréssel, gépészeti tanácsadással.

[themify_layout_part id=”32529″]

Az első tél jót tesz a medence alapjának

a csapadékos időszak „megedzik” az épülő medence körüli földet. A földrétegek összefagynak, tömörödnek, időnként kissé felengednek, majd újra keményre fagynak. Jövendőbeli medence körüli föld ilyenkor nyeri el a korábban fennállt talaj állapotát, amely ideális alapot fog ezután biztosítani a medence kivitelezés befejezéséhez.

Tavasszal tudja kialakíttatni egy helyi vállalkozóval a medence környékének burkolását, térkövezését.

Ez után kerül fel a fólia, beszereljük a gépházat, fényeket, szegélyköveket, majd a végén a várva várt feltöltés és minden, amit szeretett volna, ott lesz a szeme előtt.

Az Ön igényei fokozatosan szemmel látható, strandpapucsban és köntösben bejárható valósággá válnak.

Ha nyáron, nyár végén vagy ősszel jut eszébe, hogy otthonát egy medence segítségével új dimenzióba léptesse, egyáltalán nincs elkésve – mi több, ekkor a legideálisabb építkezni!

Dézsában nevelt pálmafákkal körbevett otthoni nyaraló? Mediterrán stílusú fóliázott medence, egy kis nyaralás a saját kertjében? Vagy valami plusz szórakozási lehetőség a gyerekeknek, a barátainak a hétvégi grillpartikhoz?

Ha most eltervezi, jövőre már a saját medencéjével indíthatja a szezont! Gazdaságosan üzemelő és igényes kerti medencéket építünk, több száz referenciánk van.

A medence építést VESZPRÉM térségében bízza ránk!

Veszprémről hívja a medenceépítés szakvonalát:

+36 30 937 72 67 vagy kérjen tőlünk ajánlatot

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Szakszerű munkával, sokkal hosszabb élettartamot, olcsóbb üzemeltetést nyújtunk Önnek is!

Hívja a medenceépítés szakvonalát!

Függetlenítse magát az időjárás viszontagságaitól egy állandó védelmet nyújtó medencefedéssel, hogy ne kelljen mindig sóhajtozva számolgatnia a fürdőzésre alkalmas időig hátra levő napokat. A medencefedés maximálisan az Ön igényeit szolgálja télen-nyáron, szeles időben és napsütésben egyaránt.