Rólunk

rolunk-ikon.webp

MI VAGYUNK A
MAGIC POOL

A kerti medencék építése nagy döntés, ne kapkodja el. Ezen a téren is, mint szinte mindenhol, nagy a kivitelezői túlkínálat a piacon. A kerti medencék építésével foglalkozó vállalkozásokból csak úgy sugárzik a profizmus, de hogy valójában ki az, aki nem azt akarja ránk tukmálni, amihez ért, vagy ami neki a jó, hanem azt adja, ami az ügyfelének előnyös, az már más kérdés.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET MEDENCEÉPÍTÉSRE?

Korrektség

Szakmaiság

Megbízhatóság

Hogy tudunk a piac meghatározó szereplői lenni?

A kerti medence építés titka, hogy mindet úgy készítjük el, mintha magunknak készítenénk. Medencében minden igényre van jó megoldásunk, medencefedéssel is!

Medenceépítés ár rejtett költségek nélkül

Se rejtett költségek, se utólag kitalált korrekciók – minden medencét a szerződés szerint, az előre elfogadott medence ár alapján kivitelezünk, akár itthon, akár Szlovákiában, Ausztriában is.

A kezdetek óta működik a tanácsadói szolgáltatásunk az összes ügyfelünknek. Hozzánk a garancia eltelte után is bizalommal fordulhat, bármilyen kérdése is merül fel a kerti medencéjével kapcsolatban.

Igényeljen egyedi ajánlatot medence építésre, és ne menjen messzire egy remek strandolási lehetőségért!

Medence építés, medence felújítás, medence gépészet, medencefedés kiváló referenciákkal, magas minőségben, korrekt áron Győr – Moson – Sopron, Veszprém és Komárom – Esztergom megye illetve Balaton, Székesfehérvár és Budapest környékén, valamint Szlovákia területén, a határ menti régióban.

Csapatunk

Kozsán Valentin
cégvezető

Farkas Richárd
üzletvezető