Medenceépítés Szlovákia - Felvidék térségében

medence.webp

A medence építésnél érdemes szem előtt tartani, hogy legkorábban az ajánlat adás után egy hónappal tudjuk elkezdeni a munkát Szlovákia – Felvidék térségében. A medence szerkezet megépítése 2 hétig tart, de utána Önnek még meg kell bíznia egy helyi céget a medence körüli kivitelezések (térkövezés, burkolás, kertépítés, stb.) elvégzésére is. Csak utána tudjuk a fóliázást, gépészeti szerelést, vízfeltöltést elvégezni, amikor már a medence körüli egyéb munkák elkészültek. Tehát ajánlott minél korábban árajánlatot kérni.

Számítson arra, hogy sokszor fél-egy évre tele van az előjegyzési naptárunk. Tervezzen tehát előre!

Ősszel is kezdődhet a medence építés Szlovákia – Felvidék térségében!

Lehet, hogy elsőre nem tűnik logikusnak az őszi hűvösebb időben építtetni SZLOVÁKIA – FELVIDÉK környékén kültéri medencét. A gyakorlatban azonban nyár végétől az első fagyokig kivitelezhető a medence építés első, és egyben legmunkaigényesebb fázisa, a betonozás. Sőt, kifejezetten ideális őszre tervezni. Miért?

Nem, nem csupán azért, mert ilyenkor már nem a legnagyobb melegben kell dolgozni (bár ez sem utolsó szempont kollégáink szerint!), hanem mert az

a, ősz folyamán elkészített medenceszerkezet mellé frissen visszatöltött talaj tömörödésének is ideális a téli csapadék,

b, tavaszi fagyokat követően már végleges tereprendezést, térkövezést is el lehet végezni a medence körül

c, a medencefóliázás, gépészeti szerelés pont a következő kültéri medencés időszak elejére fejeződnek be.

A medenceépítést SZLOVÁKIA – FELVIDÉK környékén: ideális ősszel kezdeni és tavasszal befejezni

A medenceépítés leglátványosabb része ősszel kezdődik!

Eltervezte már, hogy hol és mekkora medencét építtetne a kertbe? Kiváló! Vegye fel velünk a kapcsolatot! Szakembereink ingyenesen felmérik a helyszínt. Felmérik a terepet, egyeztetnek Önnel az igényeiről, majd ez alapján készítünk Önnek egy egyedi ajánlatot.

Az árajánlat elfogadása, valamint a szerződéskötést követően időpontot egyeztetünk a helyi földmunkagépessel a munkagödör kiásására. A munkagödör nagysága a medence nettó méreténél 1,6 m-el szélesebb kell, hogy legyen, ahhoz, hogy az emberek kényelmesen összetudják szerelni a medence zsaluszerkezetét.

Ezután következik a betonozás. Kész mixerbetont szállíttatunk a helyszínre, majd betonpumpa segítségével, folyamatában kiöntjük az aljzatbetont az oldalfallal.

Másnap bontjuk a zsaluzatot, a betonmedence szerkezete addigra kellőképp megszilárdult.

Zsaluzat bontása után kialakítjuk a gépészeti aknát. A gépészeti aknába helyezzük majd bele a medence vízének keringtetéséért és tisztításáért felelős berendezések.

Ezután következik a medence körül megmaradt 60 cm széles árkot visszatöltjük földdel. Amennyiben ezt a folyamatot ősszel végeztük el, akkor ezután együtt várjuk a tavaszt.

Kérje medenceépítés ajánlatunkat, SZLOVÁKIA – FELVIDÉK térségében ingyenes helyszíni felméréssel, gépészeti tanácsadással.

Az első tél jót tesz a medence alapjának

a hideg időjárás „megedzik” a készülő medence körüli talajt. A földrétegek összefagynak, tömörödnek, időnként kissé felengednek, majd újra kopogósra fagynak. A készülő medence körüli föld ekkor nyeri el a korábban fennállt talaj tömörségét, ami kiváló alapot fog ezután nyújtani a medence építés befejezéséhez.

Tavasszal tudja kialakíttatni egy helyi vállalkozóval a medence környékének burkolását, térkövezését.

Ez után kerül fel a fólia, beszereljük a gépházat, fényeket, szegélyköveket, majd a végén a várva várt feltöltés és minden, amit szeretett volna, ott lesz a szeme előtt.

Az Ön tervei fokozatosan kézzel fogható, strandpapucsban és fürdőruhában bejárható valósággá válnak.

Ha nyáron, nyár végén vagy ősszel jut eszébe, hogy otthonát egy medence segítségével új dimenzióba léptesse, közel sincs elkésve – sőt, ekkor a legideálisabb építkezni!

Dézsában nevelt pálmafákkal övezett otthoni nyaraló? Mediterrán stílusú fóliázott medence, egy kis luxus a saját kertjében? Vagy valami plusz szórakozási lehetőség a gyerekeknek, vendégeknek a hétvégi grillpartikhoz?

Amennyiben most eltervezi, jövőre már a saját medencéjével kezdheti a szezont! Kedvező áron működő és szép kerti medencéket építünk, több száz referenciánk van.

A medence építést SZLOVÁKIA – FELVIDÉK környékén bízza ránk!

Szlovákia – Felvidékről hívja a medenceépítés szakvonalát:

+36 30 937 72 67 vagy kérjen tőlünk ajánlatot

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Szakszerű munkával, sokkal hosszabb élettartamot, olcsóbb üzemeltetést nyújtunk Önnek is!

Hívja a medenceépítés szakvonalát!

Függetlenítse magát az időjárás viszontagságaitól egy állandó védelmet nyújtó medencefedéssel, hogy ne kelljen mindig sóhajtozva számolgatnia a fürdőzésre alkalmas időig hátra levő napokat. A medencefedés maximálisan az Ön igényeit szolgálja télen-nyáron, szeles időben és napsütésben egyaránt.