Süllyesztett medence építés

medence.webp

Süllyesztett víztükrű medencével az Ön kertjében is megvalósulhat régen dédelgetett álma! Ezek után ugyanis már nem kell a strandon hosszú sorban várakoznia egy belépőjegyért. Nem kell osztozkodnia másokkal a medence vízén, ami ki tudja, hogy koszos-e vagy éppen tiszta.

A süllyesztett víztükrű medence bárki számára elérhetővé teszi az otthoni fürdőzés kellemes érzését. Ne habozzon sokáig, inkább kezdjen el gondolkodni, hogy vajon ténylegesen miként valósítható meg kertjében ez a medence, milyen anyagi vonzattal járna együtt az építési, felújítási munkálat és vajon milyen lesz a végső eredmény?

Hiszen mindenki megérdemel egy medencét, melyben nyaranta kényelmesen el lehet lazulni, lehűtve az egész testet még a kánikulai nagy forráság közepette is.

De vajon miben különbözik a süllyesztett víztükrű medence a többi medencétől?

A nevéből fakadóan a süllyesztett víztükrű medence pereméhez képest a víztükör 10 cm-rel mélyebben van, amely azért is nagyon hasznos megoldás, mert így a fürdőzők saját testükkel nem tudják kitaszítani a medencéből a vizet.

A süllyesztett víztükrű medence előnyei:

-gyorsan, egyszerűen kialakítható
-kialakítása és karbantartás kis mértékű anyagi vonzattal jár együtt
-kedvezőbben fenntartható
-higiénikus minden körülmény között

A süllyesztett víztükrű medence hatásmechanizmusa:

A medencében található vízforgató rendszer a medence uszodatechnikájának legfontosabb alkotóeleme, mely az oldalfalba épített szkimmerből áll. Ebben a szkimmerben elhelyezett durvaszűrő megszűri a vizet a betolakodó szennyeződések (rovarok, levelek) ellen. Hiszem, ha a szennyeződések a medence aljára kerülnének, azokat már csak a medenceporszívóval lehetne eltávolítani onnan. A megtisztított vizet ezután már a medencefalba épített fúvókán keresztül lehet visszajuttatnia a medencébe. Ennek a hatásmechanizmusnak köszönhetően a medencében folyamatosan biztosított, hogy a medence tiszta vizet fog tartalmazni.

Süllyesztett víztükrű medence felújítás alatt:

A rendszeres karbantartás rendkívül fontos egy medence életében, melynek köszönhetően a medence sokkal higiénikusabban és gazdaságosabban működtethető.

A kerti medence karbantartásakor a szakemberek a következő dolgokat vizsgálják meg a medencén: átvizsgálják a medence burkolatát, valamint a medence gépészeti állapotát. Ha szükséges, kicserélik az elromlott vagy elhasználódott alkatrészeket, a medence burkolatának felújításával vagy cseréjével együtt.

Ha Ön még nem tudja, hogy pontosan hová is építtesse a süllyesztett víztükrű medencéjét udvarán belül, kérjen ingyenes helyszíni felmérést és egyedi árajánlatot! 

Tájékozódjon, böngésszen és hozza meg legjobb döntését a család minden tagja számára!

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Szakszerű munkával, sokkal hosszabb élettartamot, olcsóbb üzemeltetést nyújtunk Önnek is!

Hívja a medenceépítés szakvonalát!

Függetlenítse magát az időjárás viszontagságaitól egy állandó védelmet nyújtó medencefedéssel, hogy ne kelljen mindig sóhajtozva számolgatnia a fürdőzésre alkalmas időig hátra levő napokat. A medencefedés maximálisan az Ön igényeit szolgálja télen-nyáron, szeles időben és napsütésben egyaránt.