Medence építés Sárvár térségében

medence.webp

A medence építésnél érdemes figyelembe venni, hogy legkorábban az ajánlat adás után 30 nappal tudjuk elkezdeni a munkát Sárvár térségében. A medence szerkezet megépítése 2 hetet vesz igénybe, de utána Önnek még meg kell bíznia egy helyi vállalkozót a medence körüli munkák (térkövezés, burkolás, kertépítés, stb.) elvégzésére is. Csak utána tudjuk a fóliázást, gépészeti szerelést, vízfeltöltést elvégezni, amikor már a medence körüli egyéb munkák elkészültek. Tehát célszerű minél korábban árajánlatot kérni.

Számítson arra, hogy sokszor fél-egy évre tele van az előjegyzési naptárunk. Tervezzen tehát előre!

Ősszel is lehet medence építést kezdeni Sárvár környékén!

Lehet, hogy elsőre nem tűnik logikusnak az őszi hűvösebb időben építtetni SÁRVÁR térségében kültéri medencét. A gyakorlatban azonban nyár végétől az első fagyokig kivitelezhető a medence építés első, és egyben legmunkaigényesebb fázisa, a betonozás. Sőt, kifejezetten ideális őszre időzíteni. Miért?

Nem, nem csupán azért, mert ilyenkor már nem a legnagyobb melegben kell dolgozni (bár ez is nagy előny munkatársaink szerint!), hanem mert az

a, ősszel elkészített medenceszerkezet mellé frissen visszatöltött talaj tömörödésének is jót tesz a téli csapadék,

b, tavaszi fagyokat követően már végleges tereprendezést, térkövezést is el lehet végezni a medence körül

c, a medencefóliázás, gépészeti szerelés pont a következő kültéri medencés időszak elejére fejeződnek be.

A medenceépítést SÁRVÁR környékén: ideális ősszel kezdeni és tavasszal befejezni

A medenceépítés legérdekesebb szakasza ősszel kezdődik!

Eltervezte már, hogy hol és mekkora medencét szeretne a kertbe? Pompás! Hívjon minket bizalommal! Munkatársaink ingyenesen vállalnak kiszállást. Felmérik a terepet, egyeztetnek Önnel az igényeiről, aztán ez alapján készítünk Önnek egy személyre szabott ajánlatot.

Az árajánlat jóváhagyása, illetve a szerződéskötést követően időpontot egyeztetünk a helyi földmunkagépessel a munkagödör kiásására. A munkagödör mérete a medence nettó méreténél 1,6 m-el szélesebb kell, hogy legyen, ahhoz, hogy az emberek kényelmesen összetudják szerelni a medence zsaluszerkezetét.

Ezután jön a betonozás. Kész mixerbetont szállíttatunk a helyszínre, majd betonpumpa segítségével, egyszerre kiöntjük az aljzatbetont az oldalfallal.

Másnap bontjuk a zsaluzatot, a betonmedence szerkezete addigra kellően megszilárdult.

Zsaluzat bontása után kerül sor a gépészeti akna kialakítására. A gépészeti aknába helyezzük majd bele a medence vízének keringtetéséért és tisztításáért felelős gépezetek.

Ezek befejeztével lehet a medence körül megmaradt 60 cm széles árkot visszatölteni földdel. Amennyiben ezt a folyamatot ősszel végeztük el, akkor ezután együtt várjuk a tavaszt.

Kérje medenceépítés ajánlatunkat, SÁRVÁR térségében ingyenes helyszíni felméréssel, gépészeti tanácsadással.

[themify_layout_part id=”32529″]

Az első tél jót tesz a medence alapjának

A mínuszok „megedzik” a félkész medence körüli földet. A földrétegek összefagynak, tömörödnek, időnként kissé felengednek, majd újra szilárdra fagynak. A készülő medence körüli föld ekkor nyeri el a korábban a helyén lévő talaj állapotát, amely remek alapot fog ezután nyújtani a medence munkálatok befejezéséhez.

Tavasszal tudja kiépíttetni egy helyi vállalkozóval a medence környékének burkolását, térkövezését.

Ez után kerül fel a fólia, beszereljük a gépházat, fényeket, szegélyköveket, majd a végén a várva várt feltöltés és minden, amit eltervezett, ott lesz a szeme előtt.

Az Ön tervei fokozatosan szemmel látható, strandpapucsban és köntösben bejárható valósággá válnak.

Ha nyáron, nyár végén vagy ősszel jut eszébe, hogy otthonát egy medence segítségével új szintre emelje, egyáltalán nincs elkésve – mi több, ilyenkor a legjobb építkezni!

Dézsában nevelt pálmafákkal övezett otthoni üdülő? Mediterrán stílusú fóliázott medence, egy kis luxus a saját kertjében? Vagy valami plusz szórakozási lehetőség a gyerekeknek, a barátainak a hétvégi grillpartikhoz?

Ha most megálmodja, jövőre már a saját medencéjével kezdheti a szezont! Gazdaságosan működő és igényes kerti medencéket építünk, több száz ajánlásunk van.

A medence építést SÁRVÁR környékén bízza ránk!

Sárvárról hívja a medenceépítés szakvonalát:

+36 30 937 72 67 vagy kérjen tőlünk ajánlatot

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Szakszerű munkával, sokkal hosszabb élettartamot, olcsóbb üzemeltetést nyújtunk Önnek is!

Hívja a medenceépítés szakvonalát!

Függetlenítse magát az időjárás viszontagságaitól egy állandó védelmet nyújtó medencefedéssel, hogy ne kelljen mindig sóhajtozva számolgatnia a fürdőzésre alkalmas időig hátra levő napokat. A medencefedés maximálisan az Ön igényeit szolgálja télen-nyáron, szeles időben és napsütésben egyaránt.