Medence takaró redőny

medencefedes-ikon.webp

A fóliatakarásnál létezik szilárdabb medence takarási megoldás. A redőnyös medencetakaró nem csak bel-, hanem kültéri medencék takarásakor is rendkívül hasznos megoldásnak bizonyul, ha medencetakarásról van szó.

A redőnyös medencetakaró esetében elkerülheti a hagyományos fóliával járó plusz tennivalókat. Ennek segítségével majd csak a medencében töltött kellemes pillanatokra kell majd gondolnia.

De miért pont a redőnyös medencetakaró?

A redőnyös medencetakaró legfontosabb funkciója, hogy tisztán tartja a medencét, mely a redőnyös megoldásnak köszönhetően mindössze egyetlen gombnyomással elérhető. A redőny motorisztikus alapokon működik, mely futhat a víz alatt, s a víz felett, úgy, ahogy Ön kívánja.

Ráadásul a szilárd redőnyös medencetakaró nem foglal el sok helyet.

Kérjen árajánlatot munkatársainktól, tapasztalja meg a szilárd redőnyös medencetakaró valamennyi előnyét a gyakorlatban is!

A redőny lamellái készülhetnek UV stabil, PVC vagy polikarbonát anyagokból. Mindegyik profil jellemzője, hogy szilárdak, erősek, melyek légmentesen lezárhatóak.

A kültéri medencetakaró redőny előnyei:

• A medence vize tiszta marad. A redőny megakadályozza, hogy a levelek, bogarak, egyéb szennyeződések a vízbe kerüljenek.
• Biztonsági funkciót is ellát, hiszen megakadályozza, hogy gyermekek vagy háziállatok beleessenek a vízbe.
• A medence egészének rendezett hatást kölcsönöz a redőny.
• Egyedi méretben kapható, melyben a redőny PVC lamellái egyedi színben, áttetsző vagy éppen szolár kivitelben is igény szerint megvásárolhatóak.

A beltéri medencetakaró redőny előnyei:

• A víz kellemes hőmérsékletét sokáig megőrzi.
• Megvédi, hogy a családból bárki a medencébe essen (beleértve a háziállatokat is).
• Helyet spórolhat vele, mely egyúttal elegáns hatást is kölcsönöz.
• Exkluzív hatást kelt, amikor a redőny csendben felhúzódik, és láthatóvá válik a gyönyörű víztükör. Egy rejtett világítás beépítésével pedig ez a hatás még tovább növelhető.

Ha szeretné biztonságossá tenni a medence használatát, ha nem akar felesleges időt a medence rendben tartásával foglalkozni, akkor a medencetakaró redőnyt Önnek találták ki!

Ez a redőny biztonságot ad Önnek, családtagjainak, miközben a medencét is tisztán tartja!

Ám fontos, hogy a roló-lamellák hiába biztonságosak és erős szerkezetek, ha csak a megfelelő kiegészítőkkel érhető el a tökéletes biztonság. Ennek részleteiről kérjük, hogy érdeklődjön kollégáinknál!