Medence takarók

medencefedes-ikon.webp

Nyári szolár takarófóliák

Védje medencéjét szolár takarófóliával, amikor nem használja! A vízfelszín tisztasága, a víz minősége, és így a fürdési élmény is jobb, ha gondosan letakart, karbantartott a medencéje. Úszómedence szolár takarófóliával nem csak a higiéniai szabályokat, hanem a biztonságot és a költségtakarékosságot is szolgálja!

Nyári medence szolár takarófólia kül- és beltéri medencéhez

Nyáron a takarófólia előnye, hogy kevesebbet kell takarítani az úszómedencét, mivel védjük a belehulló levelektől, belefulladó bogaraktól és a szél által belehordott egyéb szennyeződésektől. Sokkal egyszerűbb a takarófóliát feltekerni, letekerni a csörlőről, ami 2-3 perc csupán, mint félórát halászgatni és porszívózni a szemetet, mielőtt gusztusosan elkezdhetnénk úszni.

Miért gazdaságos nyáron a medencetakaró fólia?

A medence szolár takarófólia igazodik az úszómedence felszínéhez és víz felszínén úszik. Ez egy buborékfóliás megoldás, a szolárfólia csökkenti a párolgást és ezzel az úszómedence vízveszteségét, valamint a napközben felmelegedett víz lassabban hűl ki az éjszaka folyamán.

A szolár medencetakaró fóliával ingyen meleghez jutunk a napsugarak által

Az úszómedence vize könnyebben melegszik fel magasabb hőmérsékletre és kevésbé fog kihűlni az éjszaka folyamán. Már az első reggeli napsugarak melegíteni kezdik a medencénket, hogy mire elkezdenénk úszni, pont megfelelő legyen a vízhőmérséklet. Borúsabb napokon a kevéske napfényt is megfogja, hogy ne hűljön át túlságosan az úszómedencénk vize.

Ezzel sokat spórolhatunk az energián, illetve a szolár medencetakaró fólia használata környezetbarát megoldás az elektromos fűtéssel szemben.

Téli takarófóliák kültérre

A téli medencetakaró fólia télálló, többnyire polietilén anyagból készül, amit a medencére terítünk, és a széléhez rögzítjük. Védi a medence szépségét és állagát a fagyok, a téli időjárás viszontagságaival szemben. Használaton kívül a medence állagmegóvását, károsodások, szennyeződések elkerülését szolgálja, ha letakarjuk fóliával.

Mit spórolhat meg a téli a medencetakaró fóliával?

Megőrizhetjük téli medencetakaró fóliával a tiszta vizet a következő szezonig, így a vízdíj is sokkal kevesebb lesz. Egyszerűbbé, könnyebbé tehetjük az úszómedence tavaszi üzembe helyezését. A folyamatosan feltöltés alatt tartott úszómedence szilárdsága az évek múlásával jobban megmarad, így a későbbi karbantartási, felújítási munkák is egyszerűbbek és olcsóbbak lehetnek mint azoknál, akik nem használnak medencetakaró fóliát.

A téli medencetakaró fólia sokkal rendezettebb látványt nyúlt, mint az üres takaratlan medencében összegyűlő levelek és szemét.

Hívja medencetakarásban jártas szakembereinket, mondja be a medence méretét és kérjen ajánlatot fóliatakarásra. 

 

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Szakszerű munkával, sokkal hosszabb élettartamot, olcsóbb üzemeltetést nyújtunk Önnek is!

Hívja a medenceépítés szakvonalát!