Medence építés Vas megye környékén

medence.webp

A medence építésnél érdemes szem előtt tartani, hogy legkorábban az ajánlat adás után egy hónappal tudjuk elkezdeni a munkát Vas megye környékén. A medence szerkezet megépítése 2 hetet vesz igénybe, de utána Önnek még meg kell bíznia egy helyi vállalkozót a medence körüli munkák (térkövezés, burkolás, kertépítés, stb.) elvégzésére is. Csak utána tudjuk a fóliázást, gépészeti szerelést, vízfeltöltést elvégezni, amikor már a medence körüli piszkos munkák befejeződtek. Tehát ajánlott minél korábban felvenni velünk a kapcsolatot.

Számoljon azzal, hogy sok esetben fél-egy évre be van telve az előjegyzési naptárunk. Érdemes tehát előre tervezni!

Ősszel is kezdődhet a medence építés Vas megye térségében!

Lehet, hogy elsőre nem tűnik okos ötletnek az őszi hűvösebb időben építtetni VAS MEGYE térségében kültéri medencét. A gyakorlatban azonban nyár végétől az első fagyokig elvégezhető a medence építés első, és egyben legmunkaigényesebb fázisa, a betonozás. Mi több, kifejezetten előnyös őszre időzíteni. Miért?

Nem, nem csupán azért, mert ilyenkor már nem a legnagyobb hőségben kell dolgozni (bár ez is nagy előny munkatársaink szerint!), hanem mert az

a, ősszel elkészített medenceszerkezet mellé frissen visszatöltött talaj tömörödésének is optimális a téli csapadék,

b, tavaszi fagyok után már végső tereprendezést, térkövezést is el lehet végezni a medence körül

c, a medencefóliázás, gépészeti szerelés épp a nyári medencés időszak elejére fejeződnek be.

A medenceépítést VAS MEGYE környékén: ideális ősszel kezdeni és tavasszal befejezni

A medenceépítés leglátványosabb szakasza ősszel kezdődik!

Kitalálta már, hogy hol és mekkora medencét szeretne a kertbe? Kiváló! Keressen fel minket! Munkatársaink ingyenesen kimennek a helyszínre. Felmérik a terepet, közösen átbeszélik a lehetőségeket, aztán ez alapján készítünk Önnek egy személyre szabott kalkulációt.

Az árajánlat jóváhagyása, illetve a szerződéskötést követően időpontot egyeztetünk a helyi földmunkagépessel a munkagödör kiásására. A munkagödör nagysága a medence nettó méreténél 1,6 m-el szélesebb kell, hogy legyen, ahhoz, hogy az kollégák kényelmesen összetudják szerelni a medence zsaluszerkezetét.

Ezután következik a betonozás. Kész mixerbetont szállíttatunk a helyszínre, majd betonpumpa segítségével, egyszerre kiöntjük az aljzatbetont az oldalfallal.

Másnap bontjuk a zsaluzatot, a betonmedence szerkezete már addig eléggé megszilárdult.

Zsaluzat bontása után kialakítjuk a gépészeti aknát. A gépészeti aknába kerülnek majd be a medence vízének keringtetéséért és tisztításáért felelős gépezetek.

Ezek befejeztével lehet a medence körül elhelyezkedő 60 cm széles árkot visszatöltjük földdel. Amennyiben ezt a folyamatot az őszi időszakban végeztük el, akkor ezután együtt várjuk a tavaszt.

Kérje medenceépítés ajánlatunkat, VAS MEGYE térségében díjmentes helyszíni felméréssel, gépészeti tanácsadással.

Az első tél jót tesz a medence alapjának

a hideg időjárás „megedzik” a készülő medence körüli talajt. A földrétegek összefagynak, tömörödnek, alkalomadtán kissé felengednek, majd újra kopogósra fagynak. Jövendőbeli medence körüli föld ilyenkor nyeri el a korábban fennállt talaj állapotát, amely remek alapot fog ezután nyújtani a medence kivitelezés befejezéséhez.

Tavasszal tudja kialakíttatani egy helyi vállalkozóval a medence környékének burkolását, térkövezését.

Ez után kerül fel a fólia, beszereljük a gépházat, fényeket, szegélyköveket, majd a végén a várva várt feltöltés és minden, amit szeretett volna, ott lesz a szeme előtt.

Az Ön tervei fokozatosan szemmel látható, strandpapucsban és fürdőruhában bejárható valósággá válnak.

Ha nyáron, nyár végén vagy ősszel jut eszébe, hogy otthonát egy medence segítségével új szintre emelje, közel sincs elkésve – mi több, ekkor a legideálisabb belekezdeni!

Dézsában nevelt pálmafákkal övezett otthoni nyaraló? Mediterrán stílusú fóliázott medence, egy kis nyaralás a saját kertjében? Vagy valami extra szórakozási lehetőség a gyerekeknek, vendégeknek a hétvégi összejövetelekhez?

Ha most elhatározza, jövőre már a saját medencéjével kezdheti a szezont! Gazdaságosan üzemelő és igényes kerti medencéket építünk, több száz ajánlásunk van.

A medence építést VAS MEGYE környékén bízza ránk!

Vas Meggyéről hívja a medenceépítés szakvonalát:

+36 30 937 72 67 vagy kérjen tőlünk ajánlatot

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Szakszerű munkával, sokkal hosszabb élettartamot, olcsóbb üzemeltetést nyújtunk Önnek is!

Hívja a medenceépítés szakvonalát!

Függetlenítse magát az időjárás viszontagságaitól egy állandó védelmet nyújtó medencefedéssel, hogy ne kelljen mindig sóhajtozva számolgatnia a fürdőzésre alkalmas időig hátra levő napokat. A medencefedés maximálisan az Ön igényeit szolgálja télen-nyáron, szeles időben és napsütésben egyaránt.