Medenceépítés Esztergom térségében

medence.webp

A medence építésnél ajánlott figyelembe venni, hogy legkorábban az ajánlat adás után 30 nappal tudjuk elindítani a munkát Esztergom környékén. A medence szerkezet megépítése 2 hétig tart, de utána Önnek még meg kell bíznia egy helyi kivitelezőt a medence körüli feladatok (térkövezés, burkolás, kertépítés, stb.) elvégzésére is. Csak utána tudjuk a fóliázást, gépészeti szerelést, vízfeltöltést elvégezni, amikor már a medence körüli piszkos munkák elkészültek. Tehát ajánlott minél korábban felvenni velünk a kapcsolatot.

Számítson arra, hogy sok esetben fél-egy évre be van telve az előjegyzési naptárunk. Tervezzen tehát előre!

Ősszel is kezdhetjük a medence építést Esztergom környékén!

Lehet, hogy elsőre nem tűnik okos ötletnek az őszi hűvösebb időben építtetni ESZTERGOM környékén kültéri medencét. A gyakorlatban azonban nyár végétől az első fagyokig kivitelezhető a medence építés első, és egyben legmunkaigényesebb szakasza, a betonozás. Sőt, kifejezetten előnyös őszre tervezni. Miért?

Nem, nem csupán azért, mert ilyenkor már nem a legnagyobb melegben kell dolgozni (bár ez sem utolsó szempont kollégáink szerint!), hanem mert az

a, ősszel elkészített medenceszerkezet mellé frissen visszatöltött talaj tömörödésének is optimális a téli csapadék,

b, tavaszi fagyok után már végleges tereprendezést, térkövezést is el lehet végezni a medence körül

c, a medencefóliázás, gépészeti szerelés pont a kinti medencézős szezon elejére fejeződnek be.

A medenceépítést ESZTERGOM környékén: ideális ősszel kezdeni és tavasszal befejezni

A medenceépítés leglátványosabb része ősszel kezdődik!

Kitalálta már, hogy hol és mekkora medencét építtetne a kertbe? Pompás! Vegye fel velünk a kapcsolatot! Szakembereink díjmentesen felmérik a helyszínt. Felmérik a terepet, egyeztetnek Önnel az igényeiről, és ez alapján készítünk Önnek egy egyedi kalkulációt.

Az árajánlat elfogadása, és a szerződéskötést követően időpontot egyeztetünk a helyi földmunkagépessel a munkagödör kiásására. A munkagödör nagysága a medence nettó méreténél 1,6 m-el szélesebb kell, hogy legyen, ahhoz, hogy az kollégák kényelmesen tudják összeszerelni a medence zsaluszerkezetét.

Ezután következik a betonozás. Kész mixerbetont szállíttatunk a helyszínre és betonpumpa segítségével, folyamatában kiöntjük az aljzatbetont az oldalfallal.

Másnap bontjuk a zsaluzatot, a betonmedence szerkezete addigra eléggé megszilárdult.

Zsaluzat bontása után kialakítjuk a gépészeti aknát. A gépészeti aknába kerülnek majd bele a medence vízének keringtetéséért és tisztításáért felelős berendezések.

Ezt követően a medence körül elhelyezkedő 60 cm széles árkot visszatöltjük földdel. Amennyiben a munkát ősszel végeztük el, akkor ezután együtt várjuk a tavaszt.

Kérje medenceépítés ajánlatunkat, ESZTERGOM térségében ingyenes helyszíni felméréssel, gépészeti tanácsadással.

 

Az első tél jót tesz a medence alapjának

a csapadékos időszak „megedzik” az épülő medence körüli talajt. A földrétegek összefagynak, tömörödnek, időnként kissé felengednek, majd újra keményre fagynak. Jövendőbeli medence körüli föld ekkor nyeri el a korábban a helyén lévő talaj tömörségét, amely ideális alapot fog ezután nyújtani a medence munkálatok befejezéséhez.

Tavasszal tudja kialakíttatni egy helyi vállalkozóval a medence környékének burkolását, térkövezését.

Ez után kerül fel a fólia, beszereljük a gépházat, fényeket, szegélyköveket, majd a végén a várva várt feltöltés és minden, amit megálmodott, ott lesz a szeme előtt.

Az Ön tervei fokozatosan szemmel látható, strandpapucsban és fürdőruhában bejárható valósággá válnak.

Ha nyáron, nyár végén vagy ősszel jut eszébe, hogy otthonát egy medence segítségével új dimenzióba léptesse, egyáltalán nincs elkésve – mi több, ekkor a legjobb belekezdeni!

Dézsában nevelt pálmafákkal körbevett otthoni nyaraló? Mediterrán stílusú fóliázott medence, egy kis kikapcsolódás a saját kertjében? Vagy valami extra szórakozási lehetőség a gyerekeknek, vendégeknek a hétvégi összejövetelekhez?

Ha most eltervezi, jövőre már a saját medencéjével indíthatja a szezont! Gazdaságosan fenntartható és szép kerti medencéket építünk, több száz referenciánk van.

A medence építést ESZTERGOM környékén bízza ránk!

Esztergom és környékéről hívja a medenceépítés szakvonalát: +36 30 937 72 67 vagy kérjen tőlünk ajánlatot

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Szakszerű munkával, sokkal hosszabb élettartamot, olcsóbb üzemeltetést nyújtunk Önnek is!

Hívja a medenceépítés szakvonalát!

Függetlenítse magát az időjárás viszontagságaitól egy állandó védelmet nyújtó medencefedéssel, hogy ne kelljen mindig sóhajtozva számolgatnia a fürdőzésre alkalmas időig hátra levő napokat. A medencefedés maximálisan az Ön igényeit szolgálja télen-nyáron, szeles időben és napsütésben egyaránt.