Medence építés Zala megye

medence.webp

Lehet, hogy elsőre nem tűnik logikusnak a hűvösebb időben építtetni kültéri medencét, azonban mégis nyár végétől az első fagyokig bezárólag a legjobb elkezdeni a munkát. Miért is? Nos, cikkünkből kiderül!

Ha már nyáron Zala megye környékén medencézne saját kertjében, akkor mostanság van itt az ideje meghozni a döntést medenceépítéssel kapcsolatban! Nem, nem csak azért, mert ilyenkor már nem a legnagyobb melegben kell dolgozni (bár ez sem utolsó szempont kollégáink szerint!), hanem mert egyrészt a munkálatok pont a következő kültéri medencés szezon elejére fejeződnek be, másrészt pedig a készülő medencének is jót tesz pár hónap a mínuszokban.

A medenceépítés Zala megyében is ideális ősszel kezdeni és tavasszal befejezni

A medenceépítés leglátványosabb része ősszel kezdődik: kitalálta már, hogy hol és mekkora medencét szeretne a kertbe? Remek! Akkor már ki is lehet ásni a medence szerkezetét képező gödröt! A medence szerkezete készülhet külső vagy belső lépcsővel, ezen kívül pedig szükség lesz egy gépészeti akna kiásására is. Ez még nem a medence végleges alakja lesz, szakembereink ilyenkor mérik fel a környezet adottságait, valamint ilyenkor kerül sor a legtöbb statikai mutatványra is. Ezek befejeztével a munkagödör (ami ugye nem maga a medence) befejezi idei pályafutását: feltöltjük ugyanis földdel, aztán együtt várjuk a tavaszt.

Kérje medenceépítés ajánlatunkat Zala megyében ingyenes helyszíni felméréssel, gépészeti tanácsadással.

Az első tél jót tesz a medenceépítés szakaszában

A mínuszok, az alacsony hőmérsékletek, esős, havas időszakok megedzik a készülő medencét. A földrétegek összefagynak, tömörödnek, alkalomadtán kissé felengednek, majd újra kopogósra fagynak. Jövendőbeli medencéje ekkor nyeri el a korábban a helyén lévő talaj tömörségét, amely remek alapot fog ezután biztosítani a munkálatok befejezéséhez. A medence környékének burkolásával, térkövezésével elképzelései fokozatosan kézzel fogható, strandpapucsban és köntösben bejárható valósággá válnak: felkerül a fólia, beszereljük a gépházat, fények, dekorációk, majd a végén a várva várt feltöltés és minden, a amit megálmodott, ott lesz a szeme előtt.

Ha nyáron, nyár végén vagy ősszel jut eszébe, hogy otthonát egy medence segítségével új dimenzióba léptesse, egyáltalán nincs elkésve – sőt, ekkor a legjobb építkezni! Dézsában nevelt pálmafákkal övezett otthoni üdülő? Mediterrán stílusú fóliázott medence, egy kis luxus a saját kertjében? Vagy valami extra szórakozási lehetőség a gyerekeknek, vendégeknek a hétvégi grillpartikhoz?

Ha most elhatározza, jövőre már a saját medencéjével indíthatja a szezont! Gazdaságosan üzemelő és szép kerti medencéket építünk, több száz referenciánk van.

A medence építés Zala megyében bízza ránk!

Zala megyéből hívja a medenceépítés szakvonalát: +36 30 937 72 67 vagy kérjen tőlünk ajánlatot

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Szakszerű munkával, sokkal hosszabb élettartamot, olcsóbb üzemeltetést nyújtunk Önnek is!

Hívja a medenceépítés szakvonalát!

Függetlenítse magát az időjárás viszontagságaitól egy állandó védelmet nyújtó medencefedéssel, hogy ne kelljen mindig sóhajtozva számolgatnia a fürdőzésre alkalmas időig hátra levő napokat. A medencefedés maximálisan az Ön igényeit szolgálja télen-nyáron, szeles időben és napsütésben egyaránt.