Medence építés házilag

Tekintse meg az összes, medence építés házilag kategóriában található termékünket, melyeket akár azonnal meg is tud rendelni.

Ha Ön arra vágyik, hogy saját kertjében teremtsen idilli fürdőparadicsomot, és szeretné a medenceépítési folyamatot egyszerűen és hatékonyan megvalósítani, akkor az általunk kínált Polisztirol medence szettek tökéletes választás lehet. Amennyiben van egy jó kőműves ismerőse, mi SEGÍTÜNK Önnek megvalósítani elképzeléseit!

Polisztirol falazóelem előnyei:

Tetszés szerint méretre szabható
A falazóelem könnyedén méretre szabható fűrésszel vagy késsel. Különféle formák is kialakíthatók a használatával.

Gyors felmelegedés, hosszabb fürdőzések
A jó hőszigetelésnek köszönhetően a medence vize gyorsabban melegszik fel, és lassabban hűl le. Ez a fürdőzési szezont jelentősen meghosszabbíthatja.

Energiahatékony kialakítás
A kisebb hőveszteség miatt a víz felfűtésére kevesebb villamos energia felhasználása szükséges.

Rugalmas és időtálló kialakítás
A falazóelem anyaga rugalmasan viszonyul az időjárási viszonyokhoz és a hőingadozáshoz. Ellenáll a fagynak és a tartós nedvességnek.

Egyszerű építési folyamat
A szetthez biztosítunk építési útmutatót, ami a legtöbb felmerülő kérdésre azonnal válaszul szolgál, valamint a benne foglaltakat követve egyszerűen kivitelezhető az építési folyamat.

SEGÍTÜNK!

10+ év tapasztalatunk által garantáljuk Önnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek megfelelő, hosszú élettartamú, egyedülálló minőségű medencetestet.

Válasszon a szettjeink közül, vagy kérjen komplett medencére egyedi árajánlatot.