Medence építés Tatabánya környékén

medence.webp

A medence építésnél ajánlott figyelembe venni, hogy legkorábban az ajánlat adás után egy hónappal tudjuk elindítani a munkálatokat Tatabánya térségében. A medence szerkezet megépítése 2 hetet vesz igénybe, de utána Önnek még meg kell bíznia egy helyi szakembert a medence körüli munkák (térkövezés, burkolás, kertépítés, stb.) elvégzésére is. Csak utána tudjuk a fóliázást, gépészeti szerelést, vízfeltöltést elvégezni, amikor már a medence körüli piszkos munkák befejeződtek. Tehát ajánlott minél előbb felvenni velünk a kapcsolatot.

Számoljon azzal, hogy sok esetben fél-egy évre tele van az előjegyzési naptárunk. Érdemes tehát előre tervezni!

Ősszel is lehet medence építést kezdeni Tatabánya térségében!

Lehet, hogy elsőre nem tűnik logikusnak az őszi hűvösebb időben építtetni TATABÁNYA környékén kültéri medencét. A gyakorlatban azonban nyár végétől az első fagyokig kivitelezhető a medence építés első, és egyben legmunkaigényesebb szakasza, a betonozás. Sőt, kimondottan előnyös őszre időzíteni. Miért?

Nem, nem csak azért, mert ilyenkor már nem a legnagyobb melegben kell dolgozni (bár ez is nagy előny kollégáink szerint!), hanem mert az

a, ősz folyamán felépített medenceszerkezet mellé frissen visszatöltött föld tömörödésének is jót tesz a téli csapadék,

b, tavaszi fagyok után már végleges tereprendezést, térkövezést is el lehet végezni a medence körül

c, a medencefóliázás, gépészeti szerelés épp a kinti medencézős szezon elejére fejeződnek be.

A medenceépítést TATABÁNYA környékén: ideális ősszel kezdeni és tavasszal befejezni

A medenceépítés leglátványosabb része ősszel kezdődik!

Kigondolta már, hogy hol és mekkora medencét szeretne a kertbe? Kiváló! Hívjon minket bizalommal! Kollégáink ingyenesen felmérik a helyszínt. Felmérik a terepet, egyeztetnek a lehetőségekről, majd ez alapján készítünk Önnek egy személyre szabott kalkulációt.

Az árajánlat elfogadása, illetve a szerződéskötést követően időpontot egyeztetünk a helyi földmunkagépessel a munkagödör kiásására. A munkagödör mérete a medence nettó méreténél 1,6 m-el szélesebb kell, hogy legyen, ahhoz, hogy az szakértők kényelmesen tudják összeszerelni a medence zsaluszerkezetét.

Ezután következik a betonozás. Kész mixerbetont szállíttatunk a helyszínre, majd betonpumpa segítségével, egyidőben kiöntjük az aljzatbetont az oldalfallal.

Másnap bontjuk a zsaluzatot, a betonmedence szerkezete addigra kellőképp megszilárdult.

Zsaluzat bontása után kerül sor a gépészeti akna kialakítására. A gépészeti aknába kerülnek majd be a medence vízének keringtetéséért és tisztításáért felelős gépezetek.

Ezután következik a medence körül elhelyezkedő 60 cm széles árkot földdel kipótoljuk. Ha a munkát ősszel végeztük el, akkor ezután együtt várjuk a tavaszt.

Kérje medenceépítés ajánlatunkat, TATABÁNYA térségében ingyenes helyszíni felméréssel, gépészeti tanácsadással.

Az első tél jót tesz a medence alapjának

az eső és a hó „megedzik” a félkész medence körüli földet. A földrétegek összefagynak, tömörödnek, alkalomadtán kissé felengednek, majd újra keményre fagynak. A félkész medence körüli föld ekkor nyeri el a korábban a helyén lévő talaj tömörségét, amely ideális alapot fog ezután biztosítani a medence kivitelezés befejezéséhez.

Tavasszal tudja kiépíttetni egy helyi vállalkozóval a medence környékének burkolását, térkövezését.

Ezt követően kerül fel a fólia, beszereljük a gépházat, fényeket, szegélyköveket, majd a végén a várva várt feltöltés és minden, amit megálmodott, ott lesz a szeme előtt.

Az Ön igényei fokozatosan szemmel látható, strandpapucsban és fürdőruhában bejárható valósággá válnak.

Ha nyáron, nyár végén vagy ősszel jut eszébe, hogy otthonát egy medence segítségével új dimenzióba léptesse, kicsit sincs elkésve – sőt, ilyenkor a legideálisabb építkezni!

Dézsában nevelt pálmafákkal körbevett otthoni nyaraló? Mediterrán stílusú fóliázott medence, egy kis nyaralás a saját kertjében? Vagy valami plusz szórakozási lehetőség a gyerekeknek, vendégeknek a hétvégi grillpartikhoz?

Amennyiben most elhatározza, jövőre már a saját medencéjével kezdheti a szezont! Gazdaságosan üzemelő és igényes kerti medencéket építünk, több száz ajánlásunk van.

A medence építést TATABÁNYA térségében bízza ránk!

Tatabányáról hívja a medenceépítés szakvonalát:

+36 30 937 72 67 vagy kérjen tőlünk ajánlatot

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Szakszerű munkával, sokkal hosszabb élettartamot, olcsóbb üzemeltetést nyújtunk Önnek is!

Hívja a medenceépítés szakvonalát!

Függetlenítse magát az időjárás viszontagságaitól egy állandó védelmet nyújtó medencefedéssel, hogy ne kelljen mindig sóhajtozva számolgatnia a fürdőzésre alkalmas időig hátra levő napokat. A medencefedés maximálisan az Ön igényeit szolgálja télen-nyáron, szeles időben és napsütésben egyaránt.