Medence építés Szombathely környékén

medence.webp

A medence építésnél érdemes szem előtt tartani, hogy legkorábban az ajánlat adás után 30 nappal tudjuk megkezdeni a munkálatokat Szombathely térségében. A medence szerkezet megépítése 2 hétig tart, de utána Önnek még meg kell bíznia egy helyi szakembert a medence körüli feladatok (térkövezés, burkolás, kertépítés, stb.) elvégzésére is. Csak utána tudjuk a fóliázást, gépészeti szerelést, vízfeltöltést elvégezni, amikor már a medence körüli piszkos munkák elkészültek. Tehát célszerű minél előbb árajánlatot kérni.

Számítson arra, hogy gyakran fél-egy évre tele van az előjegyzési naptárunk. Tervezzen tehát előre!

Ősszel is kezdődhet a medence építés Szombathely térségében!

Lehet, hogy elsőre nem tűnik okos ötletnek az őszi hűvösebb időben építtetni SZOMBATHELY környékén kültéri medencét. A gyakorlatban azonban nyár végétől az első fagyokig kivitelezhető a medence építés első, és egyben legmunkaigényesebb szakasza, a betonozás. Mi több, egyenesen ideális őszre időzíteni. Miért?

Nem, nem csak azért, mert ilyenkor már nem a legnagyobb hőségben kell dolgozni (bár ez is nagy előny munkatársaink szerint!), hanem mert az

a, ősz folyamán elkészített medenceszerkezet mellé frissen visszatöltött talaj tömörödésének is optimális a téli csapadék,

b, tavaszi fagyok után már végső tereprendezést, térkövezést is el lehet végezni a medence körül

c, a medencefóliázás, gépészeti szerelés pont a nyári medencés időszak elejére készül el.

A medenceépítést SZOMBATHELY környékén: ideális ősszel kezdeni és tavasszal befejezni

A medenceépítés legérdekesebb része ősszel kezdődik!

Eltervezte már, hogy hol és mekkora medencét építtetne a kertbe? Remek! Vegye fel velünk a kapcsolatot! Szakembereink ingyenesen felmérik a helyszínt. Felmérik a terepet, közösen átbeszélik a lehetőségeket, és ez alapján készítünk Önnek egy személyre szabott árajánlatot.

Az árajánlat elfogadása, és a szerződéskötés után időpontot egyeztetünk a helyi földmunkagépessel a munkagödör kiásására. A munkagödör nagysága a medence nettó méreténél 1,6 m-el szélesebb kell, hogy legyen, ahhoz, hogy az szakértők kényelmesen összetudják szerelni a medence zsaluszerkezetét.

Ezután következik a betonozás. Kész mixerbetont szállíttatunk a helyszínre és betonpumpa segítségével, folyamatában kiöntjük az aljzatbetont az oldalfallal.

Másnap bontjuk a zsaluzatot, a betonmedence szerkezete már addig kellően megszilárdult.

Zsaluzat bontása után kialakítjuk a gépészeti aknát. A gépészeti aknába helyezzük majd bele a medence vízének keringtetéséért és tisztításáért felelős berendezések.

Ezek befejeztével lehet a medence körül megmaradt 60 cm széles árkot földdel kipótoljuk. Amennyiben ezt a folyamatot az őszi időszakban végeztük el, akkor ezután kivárjuk a tavaszt.

Kérje medenceépítés ajánlatunkat, SZOMBATHELY környékén ingyenes helyszíni felméréssel, gépészeti tanácsadással.

[themify_layout_part id=”32529″]

Az első tél jót tesz a medence alapjának

A hideg időjárás „megedzik” a készülő medence körüli talajt. A földrétegek összefagynak, tömörödnek, időnként kissé felengednek, majd újra keményre fagynak. Jövendőbeli medence körüli föld ekkor nyeri el a korábban a helyén lévő talaj tömörségét, ami remek alapot fog ezután biztosítani a medence építés befejezéséhez.

Tavasszal tudja kiépíttetni egy helyi vállalkozóval a medence környékének burkolását, térkövezését.

Ezt követően kerül fel a fólia, beszereljük a gépházat, fényeket, szegélyköveket, majd a végén a várva várt feltöltés és minden, amit szeretett volna, ott lesz a szeme előtt.

Az Ön tervei fokozatosan kézzel fogható, strandpapucsban és fürdőruhában bejárható valósággá válnak.

Ha nyáron, nyár végén vagy ősszel jut eszébe, hogy otthonát egy medence segítségével új dimenzióba léptesse, egyáltalán nincs elkésve – mi több, ilyenkor a legjobb belekezdeni!

Dézsában nevelt pálmafákkal körbevett otthoni üdülő? Mediterrán stílusú fóliázott medence, egy kis luxus a saját kertjében? Vagy valami extra szórakozási lehetőség a gyerekeknek, a barátainak a hétvégi grillpartikhoz?

Ha most elhatározza, jövőre már a saját medencéjével kezdheti a szezont! Gazdaságosan működő és szép kerti medencéket építünk, több száz ajánlásunk van.

A medence építést SZOMBATHELY környékén bízza ránk!

Szombathelyről hívja a medenceépítés szakvonalát:

+36 30 937 72 67 vagy kérjen tőlünk ajánlatot

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Szakszerű munkával, sokkal hosszabb élettartamot, olcsóbb üzemeltetést nyújtunk Önnek is!

Hívja a medenceépítés szakvonalát!

Függetlenítse magát az időjárás viszontagságaitól egy állandó védelmet nyújtó medencefedéssel, hogy ne kelljen mindig sóhajtozva számolgatnia a fürdőzésre alkalmas időig hátra levő napokat. A medencefedés maximálisan az Ön igényeit szolgálja télen-nyáron, szeles időben és napsütésben egyaránt.