Medence építés Székesfehérvár térségében

medence.webp

A medence építésnél ajánlott figyelembe venni, hogy legkorábban az ajánlat adás után egy hónappal tudjuk megkezdeni a munkát Székesfehérvár térségében. A medence szerkezet megépítése 2 hétig tart, de utána Önnek még meg kell bíznia egy helyi kivitelezőt a medence körüli kivitelezések (térkövezés, burkolás, kertépítés, stb.) elvégzésére is. Csak utána tudjuk a fóliázást, gépészeti szerelést, vízfeltöltést elvégezni, amikor már a medence körüli egyéb munkák befejeződtek. Tehát célszerű minél korábban árajánlatot kérni.

Számoljon azzal, hogy sok esetben fél-egy évre tele van az előjegyzési naptárunk. Tervezzen tehát előre!

Ősszel is lehet medence építést kezdeni Székesfehérvár térségében!

Lehet, hogy elsőre nem tűnik okos ötletnek az őszi hűvösebb időben építtetni SZÉKESFEHÉRVÁR környékén kültéri medencét. A gyakorlatban azonban nyár végétől az első fagyokig elvégezhető a medence építés első, és egyben legmunkaigényesebb szakasza, a betonozás. Mi több, egyenesen előnyös őszre tervezni. Miért?

Nem, nem csak azért, mert ilyenkor már nem a legnagyobb hőségben kell dolgozni (bár ez sem utolsó szempont kollégáink szerint!), hanem mert az

a, ilyenkor felépített medenceszerkezet mellé frissen visszatöltött föld tömörödésének is jót tesz a téli csapadék,

b, tavaszi fagyok után már végleges tereprendezést, térkövezést is el lehet végezni a medence körül

c, a medencefóliázás, gépészeti szerelés pont a nyári medencés időszak elejére készül el.

A medenceépítést SZÉKESFEHÉRVÁR környékén: ideális ősszel kezdeni és tavasszal befejezni

A medenceépítés legérdekesebb szakasza ősszel kezdődik!

Kigondolta már, hogy hol és mekkora medencét építtetne a kertbe? Pompás! Hívjon minket bizalommal! Szakembereink díjmentesen felmérik a helyszínt. Felmérik a terepet, egyeztetnek Önnel az igényeiről, és ez alapján készítünk Önnek egy személyre szabott ajánlatot.

Az árajánlat jóváhagyása, illetve a szerződéskötés után időpontot egyeztetünk a helyi földmunkagépessel a munkagödör kiásására. A munkagödör nagysága a medence nettó méreténél 1,6 m-el szélesebb kell, hogy legyen, ahhoz, hogy az kollégák kényelmesen fel tudják építeni a medence zsaluszerkezetét.

Ezután jön a betonozás. Kész mixerbetont szállíttatunk a helyszínre, majd betonpumpa segítségével, folyamatában kiöntjük az aljzatbetont az oldalfallal.

Másnap bontjuk a zsaluzatot, a betonmedence szerkezete ekkorra kellőképp megszilárdult.

Zsaluzat bontása után következik a gépészeti akna kialakítása. A gépészeti aknába kerülnek majd bele a medence vízének keringtetéséért és tisztításáért felelős gépezetek.

Ezt követően a medence körül elhelyezkedő 60 cm széles árkot visszatöltjük földdel. Amennyiben a munkát az őszi időszakban végeztük el, akkor ezután együtt várjuk a tavaszt.

Kérje medenceépítés ajánlatunkat, SZÉKESFEHÉRVÁR térségében díjmentes helyszíni felméréssel, gépészeti tanácsadással.

 

Az első tél jót tesz a medence alapjának

A mínuszok „megedzik” a félkész medence körüli talajt. A földrétegek összefagynak, tömörödnek, időnként kissé felengednek, majd újra szilárdra fagynak. A félkész medence körüli föld ilyenkor nyeri el a korábban a helyén lévő talaj állapotát, amely remek alapot fog ezután nyújtani a medence építés befejezéséhez.

Tavasszal tudja kialakíttatni egy helyi vállalkozóval a medence környékének burkolását, térkövezését.

Ezt követően kerül fel a fólia, beszereljük a gépházat, fényeket, szegélyköveket, majd a végén a várva várt feltöltés és minden, amit eltervezett, ott lesz a szeme előtt.

Az Ön elképzelései fokozatosan szemmel látható, strandpapucsban és köntösben bejárható valósággá válnak.

Ha nyáron, nyár végén vagy ősszel jut eszébe, hogy otthonát egy medence segítségével új dimenzióba léptesse, kicsit sincs elkésve – mi több, ekkor a legideálisabb belekezdeni!

Dézsában nevelt pálmafákkal körbevett otthoni üdülő? Mediterrán stílusú fóliázott medence, egy kis luxus a saját kertjében? Vagy valami plusz szórakozási lehetőség a gyerekeknek, vendégeknek a hétvégi grillpartikhoz?

Amennyiben most eltervezi, jövőre már a saját medencéjével indíthatja a szezont! Gazdaságosan fenntartható és gyönyörű kerti medencéket építünk, több száz ajánlásunk van.

A medence építést SZÉKESFEHÉRVÁR környékén bízza ránk!

Székesfehérvárról hívja a medenceépítés szakvonalát:

+36 30 937 72 67 vagy kérjen tőlünk ajánlatot

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Szakszerű munkával, sokkal hosszabb élettartamot, olcsóbb üzemeltetést nyújtunk Önnek is!

Hívja a medenceépítés szakvonalát!

Függetlenítse magát az időjárás viszontagságaitól egy állandó védelmet nyújtó medencefedéssel, hogy ne kelljen mindig sóhajtozva számolgatnia a fürdőzésre alkalmas időig hátra levő napokat. A medencefedés maximálisan az Ön igényeit szolgálja télen-nyáron, szeles időben és napsütésben egyaránt.