Medence építés Mosonmagyaróvár környékén

medence.webp

A medence építésnél érdemes figyelembe venni, hogy legkorábban az ajánlat adás után egy hónappal tudjuk elindítani a munkát Mosonmagyaróvár környékén. A medence szerkezet megépítése 2 hétig tart, de utána Önnek még meg kell bíznia egy helyi kivitelezőt a medence körüli feladatok (térkövezés, burkolás, kertépítés, stb.) elvégzésére is. Csak utána tudjuk a fóliázást, gépészeti szerelést, vízfeltöltést elvégezni, amikor már a medence körüli egyéb munkák befejeződtek. Tehát érdemes minél korábban árajánlatot kérni.

Készüljön úgy, hogy sokszor fél-egy évre tele van az előjegyzési naptárunk. Tervezzen tehát előre!

Ősszel is kezdhetjük a medence építést Mosonmagyaróvár környékén!

Lehet, hogy elsőre nem tűnik okos ötletnek az őszi hűvösebb időben építtetni MOSONMAGYARÓVÁR térségében kültéri medencét. A gyakorlatban azonban nyár végétől az első fagyokig elvégezhető a medence építés első, és egyben legmunkaigényesebb szakasza, a betonozás. Mi több, egyenesen előnyös őszre tervezni. Miért?

Nem, nem csak azért, mert ilyenkor már nem a legnagyobb melegben kell dolgozni (bár ez sem utolsó szempont kollégáink szerint!), hanem mert az

a, ősszel elkészített medenceszerkezet mellé frissen visszatöltött talaj tömörödésének is jót tesz a téli csapadék,

b, tavaszi fagyokat követően már végső tereprendezést, térkövezést is el lehet végezni a medence körül

c, a medencefóliázás, gépészeti szerelés pont a nyári medencés szezon elejére készül el.

A medenceépítést MOSONMAGYARÓVÁR környékén: ideális ősszel kezdeni és tavasszal befejezni

A medenceépítés legérdekesebb szakasza ősszel kezdődik!

Eltervezte már, hogy hol és mekkora medencét építtetne a kertbe? Remek! Keressen fel minket! Kollégáink díjmentesen kimennek a helyszínre. Felmérik a terepet, egyeztetnek Önnel az igényeiről, aztán ez alapján készítünk Önnek egy személyre szabott kalkulációt.

Az árajánlat elfogadása, és a szerződéskötést követően időpontot egyeztetünk a helyi földmunkagépessel a munkagödör kiásására. A munkagödör mérete a medence nettó méreténél 1,6 m-el szélesebb kell, hogy legyen, ahhoz, hogy az szakértők kényelmesen fel tudják építeni a medence zsaluszerkezetét.

Ezután jön a betonozás. Kész mixerbetont szállíttatunk a helyszínre, majd betonpumpa segítségével, egyszerre kiöntjük az aljzatbetont az oldalfallal.

Másnap bontjuk a zsaluzatot, a betonmedence szerkezete ekkorra eléggé megszilárdult.

Zsaluzat bontása után kerül sor a gépészeti akna kialakítására. A gépészeti aknába kerülnek majd be a medence vízének keringtetéséért és tisztításáért felelős berendezések.

Ezt követően a medence körül megmaradt 60 cm széles árkot földdel kipótoljuk. Ha ezt a folyamatot ősszel végeztük el, akkor ezután együtt várjuk a tavaszt.

Kérje medenceépítés ajánlatunkat, MOSONMAGYARÓVÁR környékén ingyenes helyszíni felméréssel, gépészeti tanácsadással.

Az első tél jót tesz a medence alapjának

a csapadékos időszak „megedzik” az épülő medence körüli földet. A földrétegek összefagynak, tömörödnek, időnként kissé felengednek, majd újra szilárdra fagynak. A készülő medence körüli föld ilyenkor nyeri el a korábban a helyén lévő talaj állapotát, ami ideális alapot fog ezután nyújtani a medence munkálatok befejezéséhez.

Tavasszal tudja kiépíttetni egy helyi vállalkozóval a medence környékének burkolását, térkövezését.

Ezután kerül fel a fólia, beszereljük a gépházat, fényeket, szegélyköveket, majd a végén a várva várt feltöltés és minden, amit eltervezett, ott lesz a szeme előtt.

Az Ön tervei fokozatosan kézzel fogható, strandpapucsban és fürdőruhában bejárható valósággá válnak.

Ha nyáron, nyár végén vagy ősszel jut eszébe, hogy otthonát egy medence segítségével új dimenzióba léptesse, kicsit sincs elkésve – mi több, ilyenkor a legideálisabb építkezni!

Dézsában nevelt pálmafákkal körbevett otthoni nyaraló? Mediterrán stílusú fóliázott medence, egy kis luxus a saját kertjében? Vagy valami plusz szórakozási lehetőség a gyerekeknek, vendégeknek a hétvégi grillpartikhoz?

Amennyiben most elhatározza, jövőre már a saját medencéjével indíthatja a szezont! Gazdaságosan üzemelő és igényes kerti medencéket építünk, több száz ajánlásunk van.

A medence építést MOSONMAGYARÓVÁR környékén bízza ránk!

Mosonmagyaróvárról hívja a medenceépítés szakvonalát:

 +36 30 937 72 67 vagy kérjen tőlünk ajánlatot

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Szakszerű munkával, sokkal hosszabb élettartamot, olcsóbb üzemeltetést nyújtunk Önnek is!

Hívja a medenceépítés szakvonalát!

Függetlenítse magát az időjárás viszontagságaitól egy állandó védelmet nyújtó medencefedéssel, hogy ne kelljen mindig sóhajtozva számolgatnia a fürdőzésre alkalmas időig hátra levő napokat. A medencefedés maximálisan az Ön igényeit szolgálja télen-nyáron, szeles időben és napsütésben egyaránt.