Monolit betonszerkezetű medence építés fém zsalurendszerrel

medence.webp

Magyarországon ez a medence típus bírja legjobban az időjárási viszonyokat

A medence építés ha a kezdetektől megfelelő szakemberek kezében van, az azt jelenti, hogy pár héten belül minőségi munkát fog kézhez kapni.

Mi, a Magic Pool Kft. kizárólag csak fém zsalurendszerrel épülő, tömör monolit vasbeton szerkezetű medencék építését vállaljuk, mivel a piacon található összes medencetípus közül ez bírja legjobban a Magyarországi időjárási viszonyokat.

Egy jó minőségű kerti medence ami hosszú éveken át gondtalanul szolgálja az Ön és családja felfrissülését. Velünk nem kap összecsapott félmegoldásokat: tartós, épített tömör vasbeton medencét építünk, minőségi és választható színű, mintájú 1,5 mm vastagságú Alkorplan medencefóliával burkoljuk, teljes gépészettel, sőt akár medencefedéssel együtt. Garantáltan éveken át jól fogja érezni magát és ami biztonságos is a család, vagy a vendégei számára.

Medencét még az idén? – igen!

Mi minden részletet, igényt maximálisan teljesítünk, ami az adott helyen lehetséges, mindent egyben kap a medenceépítés során. a gépészettől a medencefedésig, illetve tanácsot adunk a medencekörnyék szép rendezésére is!

Érdeklődjön nálunk medence építés árakról, üzemeltetési költségekről, gépészeti megoldásokról.

Hívja a medenceépítés szakvonalát: +36 30 937 72 67
 vagy írjon ajánlatkérésünkre

Ha valóban időtálló, és egy életre szóló medence építés mellett teszi le a voksát, amely nem mellesleg dizájnos darab is egyben, a hagyományos monolit vasbetonból készülő medencét Önnek találták ki!

A tömör vasbeton medencék előnyei:

 • Az összes medence típus közül a legmasszívabb és legtartósabb szerkezet, mondhatni örökéletű szerkezet.
 • A mixer betonnal tömörebb beton, az acélhálónak köszönhetően masszívabb szerkezet érhető el, mint a házi betonkeverésű zsaluköves medence építésnél
 • A fenék és oldalfalak együtemű betonozásával elkerülhetőek a dilatációs repedezések, amelyek a medence fólia alatti belső vakolat leválásához, téli időszakban a vakolat lefagyásához vezethet
 • A fém zsalunak köszönhetően egy egyenletes sima felületet kapunk, nincs szükség több centiméter vastagságú vakolatra a sima felület eléréséhez, ami a folyamatos nedvesség és a repedezések hatására 3-4 év elteltével a vakolat leválásához, lefagyásához vezethet
 • Nincs szükség külön szerelőbeton készítésére, egyszeri betonozással elkészíthető a teljes szerkezet
 • Leginkább ellenálló a téli időjárás viszontagságainak, a föld és a jég feszítőerejének
 • A legtöbb kiegészítő, komfortnövelő beszerelhető
 • Gyorsan és egyszerűen kivitelezhető, nincs szükség építőanyag tárolására fenntartott helyre, anyagmozgatásra
 • Igény szerint választható vízmélység
 • Ideális bel- és kültéri medencékre egyaránt

Ha Ön is egy örökéletű szerkezetű medencét szeretne, a piacon legjobb minőségű Alkorplan fólia burkolattal, EU gyártmányú gépészettel, akkor kérjen tőlünk árajánlatot


A kerti medence építése meddig tart? – kezdéstől számítva alig három hét

Ha medence építés a cél, felmerülnek bennünk bizonyos kérdések. Például mennyibe kerül a medence ára, milyen költségekkel jár a medencének a megépítése, mennyi ideig tart majd a felfordulás a kertben, mikor számíthatunk az átadásra, és mit tehetünk azért, hogy ez az idő minél rövidebb legyen? Akár már télen is érdemes felmérni a terepet, ha eljön az enyhébb idő neki lehessen látni a munkálatoknak.

A kerti medence tervezése és a kivitelezés időben eltérhet
Fontos az időzítés, ha egyéb felújítással, vagy kerti munkálatokkal is egybe kell kötni a medenceépítést.

Gyors és pontos beton medence építés a németek által kifejlesztett fém zsalurendszerrel, de vajon hogyan néz ki ez a gyakorlatban?

I fázis:

 1. Kitűzzük és folyamatos szintezéssel kiássuk a munkagödröt. Ez optimálisan egy nap, de ha nehezen hozzáférhető, vagy nagyobb a gödör, kötött, köves, gyökeres a talaj, lehet, hogy kicsit több.
  2. Lerakjuk a  medence alapjait, szintezzük az alapköveket. Vasbeton medence építésnél ez fontos és precíz feladat, itt dől el szinte a hosszútávú hibátlan működés, ezen később nagyon nehéz lenne változtatni.
  3. A harmadik-ötödik napon a medence zsaluzása következik, a vashálók behelyezése, hogy szilárdan tartsák a földben az építményt.
  4. A hatodik napon a kerti medence betonozása történik, kész mixerbetont szállíttatunk a helyszínre és betonpumpa segítségével, egyidőben kiöntjük az aljzatbetont az oldalfallal.
  5.  Másnap bontjuk a zsaluzatot, a betonmedence szerkezete már addig kellően megszilárdult.
  6.  Zsaluzat bontása után történik a medence lépcsőnek illetve a gépészeti aknának a kiépítése
  7.  Gépészeti szerelvények szerelése után kezdődhet a munkagödör visszatöltése, tömörítése
 2. II. fázis: Tereprendezés, térkövezés után gletteljük ki a medencét fagyálló cement habarccsal
  9.  Csiszolás után ragasztjuk fel a medence belső felületére a rothadásmentes textíliát
  10. Medence építés leglátványosabb része, a helyszínen történő medence fólia hegesztése, itt Ön már előre kiválasztotta a fólia színét, mintáját is.
  11. Medence fóliázása után lehet feltölteni vízzel kerti medencénket. Ettől kezdve már nagyon látványos és vonzó kezd lenni!
  12. Peremkövek leragasztása, fugázása.
  13. A medence gépészet szerelése és üzembe helyezése. Kipróbálunk mindent, betöltjük a vegyszereket, a szűrőket, hogy a kerti medencéje teljesen kifogástalan legyen.
  14. Medence építés utolsó nagy napja, amikor – ha már a víz hőmérséklete engedi, belecsobbanhat saját kerti úszómedencéjébe!     Tekintse meg referenciáinkat >>>

– Ha medence építés, akkor válasszon minket –


Minket, a Magic Pool medence építő céget három szó jellemez az ügyfeleink szerint:
korrektség, szakmaiság, megbízhatóság. Mindezt sok éven át, folyamatosan tartjuk is.

Hogy tudunk a piac meghatározó szereplői lenni?

A kerti medence építés titka, hogy mindet úgy készítjük el, mintha magunknak készítenénk. Medencében minden igényre van jó megoldásunk: gyermekpancsoló, az úszásra is alkalmas kerti medence, sport úszómedence, tanmedence, beltéri medence, élménymedence, wellness masszázsmedence, szauna merülőmedence – bármit kivitelezünk, amit Ön megálmodik. Kül- és beltéren medencefedéssel és extrákkal is.

Medenceépítés ár rejtett költségek nélkül

Se rejtett költségek, se utólag kitalált korrekciók – minden medencét a szerződés szerint, az előre elfogadott medence ár alapján kivitelezünk, akár itthon, akár Szlovákiában, Ausztriában is.

A kezdetek óta működik a tanácsadói szolgáltatásunk az összes ügyfelünknek. Hozzánk a garancia eltelte után is bizalommal fordulhat, bármilyen kérdése is merül fel a kerti medencéjével kapcsolatban. Akár mi építettük, akár más, a karbantartást is vállaljuk!

Medence építés, medence felújítás, medence gépészet, medencefedés kiváló referenciákkal, magas minőségben, korrekt áron Győr – Moson – Sopron, Veszprém és Komárom – Esztergom megye illetve Balaton, Székesfehérvár és Budapest környékén, valamint Szlovákiában, a határ menti régióban.


Igényeljen egyedi ajánlatot medence építésre, és ne menjen messzire egy remek strandolási lehetőségért!

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Szakszerű munkával, sokkal hosszabb élettartamot, olcsóbb üzemeltetést nyújtunk Önnek is!

Hívja a medenceépítés szakvonalát!

Függetlenítse magát az időjárás viszontagságaitól egy állandó védelmet nyújtó medencefedéssel, hogy ne kelljen mindig sóhajtozva számolgatnia a fürdőzésre alkalmas időig hátra levő napokat. A medencefedés maximálisan az Ön igényeit szolgálja télen-nyáron, szeles időben és napsütésben egyaránt.