Medence építés Komárom környékén

medence.webp

A medence építésnél érdemes szem előtt tartani, hogy legkorábban az ajánlat adás után egy hónappal tudjuk elkezdeni a munkálatokat Komárom környékén. A medence szerkezet megépítése 2 hétig tart, de utána Önnek még meg kell bíznia egy helyi céget a medence körüli munkák (térkövezés, burkolás, kertépítés, stb.) elvégzésére is. Csak utána tudjuk a fóliázást, gépészeti szerelést, vízfeltöltést elvégezni, amikor már a medence körüli egyéb munkák elkészültek. Tehát ajánlott minél korábban árajánlatot kérni.

Készüljön úgy, hogy gyakran fél-egy évre tele van az előjegyzési naptárunk. Érdemes tehát előre tervezni!

Ősszel is kezdődhet a medence építés Komárom térségében!

Lehet, hogy elsőre nem tűnik logikusnak az őszi hűvösebb időben építtetni KOMÁROM térségében kültéri medencét. A gyakorlatban azonban nyár végétől az első fagyokig elvégezhető a medence építés első, és egyben legmunkaigényesebb fázisa, a betonozás. Mi több, egyenesen ideális őszre időzíteni. Miért?

Nem, nem csak azért, mert ilyenkor már nem a legnagyobb hőségben kell dolgozni (bár ez sem utolsó szempont munkatársaink szerint!), hanem mert az

a, ilyenkor felépített medenceszerkezet mellé frissen visszatöltött talaj tömörödésének is ideális a téli csapadék,

b, tavaszi fagyok után már végső tereprendezést, térkövezést is el lehet végezni a medence körül

c, a medencefóliázás, gépészeti szerelés pont a következő kültéri medencés szezon elejére készül el.

A medenceépítést KOMÁROM környékén: ideális ősszel kezdeni és tavasszal befejezni

A medenceépítés leglátványosabb része ősszel kezdődik!

Kigondolta már, hogy hol és mekkora medencét szeretne a kertbe? Kiváló! Hívjon minket bizalommal! Munkatársaink díjmentesen felmérik a helyszínt. Felmérik a terepet, egyeztetnek a lehetőségekről, és ez alapján készítünk Önnek egy személyre szabott árajánlatot.

Az árajánlat jóváhagyása, valamint a szerződéskötés után időpontot egyeztetünk a helyi földmunkagépessel a munkagödör kiásására. A munkagödör mérete a medence nettó méreténél 1,6 m-el szélesebb kell, hogy legyen, ahhoz, hogy az szakértők kényelmesen fel tudják építeni a medence zsaluszerkezetét.

Ezután jön a betonozás. Kész mixerbetont szállíttatunk a helyszínre és betonpumpa segítségével, egyszerre kiöntjük az aljzatbetont az oldalfallal.

Másnap bontjuk a zsaluzatot, a betonmedence szerkezete ekkorra kellően megszilárdult.

Zsaluzat bontása után kerül sor a gépészeti akna kialakítására. A gépészeti aknába helyezzük majd be a medence vízének keringtetéséért és tisztításáért felelős gépezetek.

Ezek befejeztével lehet a medence körül megmaradt 60 cm széles árkot visszatöltjük földdel. Amennyiben ezt a folyamatot az őszi időszakban végeztük el, akkor ezután együtt várjuk a tavaszt.

Kérje medenceépítés ajánlatunkat, KOMÁROM térségében díjmentes helyszíni felméréssel, gépészeti tanácsadással.

Az első tél jót tesz a medence alapjának

a csapadékos időszak „megedzik” az épülő medence körüli földet. A földrétegek összefagynak, tömörödnek, alkalomadtán kissé felengednek, majd újra szilárdra fagynak. A készülő medence körüli föld ilyenkor nyeri el a korábban a helyén lévő talaj tömörségét, ami remek alapot fog ezután nyújtani a medence munkálatok befejezéséhez.

Tavasszal tudja kiépíttetni egy helyi vállalkozóval a medence környékének burkolását, térkövezését.

Ezután kerül fel a fólia, beszereljük a gépházat, fényeket, szegélyköveket, majd a végén a várva várt feltöltés és minden, amit szeretett volna, ott lesz a szeme előtt.

Az Ön igényei fokozatosan kézzel fogható, strandpapucsban és köntösben bejárható valósággá válnak.

Ha nyáron, nyár végén vagy ősszel jut eszébe, hogy otthonát egy medence segítségével új dimenzióba léptesse, közel sincs elkésve – sőt, ekkor a legjobb építkezni!

Dézsában nevelt pálmafákkal övezett otthoni üdülő? Mediterrán stílusú fóliázott medence, egy kis kikapcsolódás a saját kertjében? Vagy valami plusz szórakozási lehetőség a gyerekeknek, vendégeknek a hétvégi grillpartikhoz?

Ha most megálmodja, jövőre már a saját medencéjével indíthatja a szezont! Kedvező áron fenntartható és igényes kerti medencéket építünk, több száz referenciánk van.

A medence építést KOMÁROM térségében bízza ránk!

Komáromról hívja a medenceépítés szakvonalát:

+36 30 937 72 67 vagy kérjen tőlünk ajánlatot

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Szakszerű munkával, sokkal hosszabb élettartamot, olcsóbb üzemeltetést nyújtunk Önnek is!

Hívja a medenceépítés szakvonalát!

Függetlenítse magát az időjárás viszontagságaitól egy állandó védelmet nyújtó medencefedéssel, hogy ne kelljen mindig sóhajtozva számolgatnia a fürdőzésre alkalmas időig hátra levő napokat. A medencefedés maximálisan az Ön igényeit szolgálja télen-nyáron, szeles időben és napsütésben egyaránt.