Medence építés Sopron térségében

medence.webp

A medence építésnél érdemes figyelembe venni, hogy legkorábban az ajánlat adás után egy hónappal tudjuk megkezdeni a munkálatokat Sopron környékén. A medence szerkezet megépítése 2 hétig tart, de utána Önnek még meg kell bíznia egy helyi vállalkozót a medence körüli feladatok (térkövezés, burkolás, kertépítés, stb.) elvégzésére is. Csak utána tudjuk a fóliázást, gépészeti szerelést, vízfeltöltést elvégezni, amikor már a medence körüli piszkos munkák elkészültek. Tehát célszerű minél előbb felvenni velünk a kapcsolatot.

Számítson arra, hogy gyakran fél-egy évre be van telve az előjegyzési naptárunk. Érdemes tehát előre tervezni!

Ősszel is lehet medence építést kezdeni Sopron térségében!

Lehet, hogy elsőre nem tűnik okos ötletnek az őszi hűvösebb időben építtetni SOPRON környékén kültéri medencét. A gyakorlatban azonban nyár végétől az első fagyokig kivitelezhető a medence építés első, és egyben legmunkaigényesebb fázisa, a betonozás. Mi több, kifejezetten ideális őszre időzíteni. Miért?

Nem, nem csupán azért, mert ilyenkor már nem a legnagyobb hőségben kell dolgozni (bár ez is nagy előny kollégáink szerint!), hanem mert az

a, ilyenkor felépített medenceszerkezet mellé frissen visszatöltött talaj tömörödésének is jót tesz a téli csapadék,

b, tavaszi fagyok után már végleges tereprendezést, térkövezést is el lehet végezni a medence körül

c, a medencefóliázás, gépészeti szerelés pont a nyári medencés időszak elejére készül el.

A medenceépítést SOPRON környékén: ideális ősszel kezdeni és tavasszal befejezni

A medenceépítés leglátványosabb része ősszel kezdődik!

Kitalálta már, hogy hol és mekkora medencét építtetne a kertbe? Pompás! Hívjon minket bizalommal! Kollégáink díjmentesen kimennek a helyszínre. Felmérik a terepet, egyeztetnek Önnel az igényeiről, és ez alapján készítünk Önnek egy egyedi ajánlatot.

Az árajánlat elfogadása, és a szerződéskötés után időpontot egyeztetünk a helyi földmunkagépessel a munkagödör kiásására. A munkagödör mérete a medence nettó méreténél 1,6 m-el szélesebb kell, hogy legyen, ahhoz, hogy az szakértők kényelmesen fel tudják építeni a medence zsaluszerkezetét.

Ezután jön a betonozás. Kész mixerbetont szállíttatunk a helyszínre és betonpumpa segítségével, egyidőben kiöntjük az aljzatbetont az oldalfallal.

Másnap bontjuk a zsaluzatot, a betonmedence szerkezete addigra eléggé megszilárdult.

Zsaluzat bontása után következik a gépészeti akna kialakítása. A gépészeti aknába kerülnek majd bele a medence vízének keringtetéséért és tisztításáért felelős berendezések.

Ezek befejeztével lehet a medence körül megmaradt 60 cm széles árkot visszatöltjük földdel. Ha a munkát ősszel végeztük el, akkor ezután együtt várjuk a tavaszt.

Kérje medenceépítés ajánlatunkat, SOPRON környékén díjmentes helyszíni felméréssel, gépészeti tanácsadással.

Az első tél jót tesz a medence alapjának

az alacsony hőmérsékletek „megedzik” a készülő medence körüli földet. A földrétegek összefagynak, tömörödnek, időnként kissé felengednek, majd újra kopogósra fagynak. A félkész medence körüli föld ekkor nyeri el a korábban a helyén lévő talaj állapotát, ami remek alapot fog ezután nyújtani a medence munkálatok befejezéséhez.

Tavasszal tudja kialakíttatni egy helyi vállalkozóval a medence környékének burkolását, térkövezését.

Ez után kerül fel a fólia, beszereljük a gépházat, fényeket, szegélyköveket, majd a végén a várva várt feltöltés és minden, amit eltervezett, ott lesz a szeme előtt.

Az Ön elképzelései fokozatosan szemmel látható, strandpapucsban és fürdőruhában bejárható valósággá válnak.

Ha nyáron, nyár végén vagy ősszel jut eszébe, hogy otthonát egy medence segítségével új szintre emelje, közel sincs elkésve – mi több, ekkor a legjobb belekezdeni!

Dézsában nevelt pálmafákkal övezett otthoni nyaraló? Mediterrán stílusú fóliázott medence, egy kis nyaralás a saját kertjében? Vagy valami extra szórakozási lehetőség a gyerekeknek, vendégeknek a hétvégi összejövetelekhez?

Ha most eltervezi, jövőre már a saját medencéjével kezdheti a szezont! Gazdaságosan üzemelő és igényes kerti medencéket építünk, több száz ajánlásunk van.

A medence építést SOPRON környékén bízza ránk!

Sopronról hívja a medenceépítés szakvonalát:

+36 30 937 72 67 vagy kérjen tőlünk ajánlatot

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Szakszerű munkával, sokkal hosszabb élettartamot, olcsóbb üzemeltetést nyújtunk Önnek is!

Hívja a medenceépítés szakvonalát!

Függetlenítse magát az időjárás viszontagságaitól egy állandó védelmet nyújtó medencefedéssel, hogy ne kelljen mindig sóhajtozva számolgatnia a fürdőzésre alkalmas időig hátra levő napokat. A medencefedés maximálisan az Ön igényeit szolgálja télen-nyáron, szeles időben és napsütésben egyaránt.