Medence építés időpontja

A medenceépítést ideális ősszel kezdeni és tavasszal befejezni

A medenceépítés leglátványosabb része ősszel kezdődik: kitalálta már, hogy hol és mekkora medencét szeretne a kertbe? Remek! Akkor már ki is lehet ásni a medence szerkezetét képező gödröt!

A medence szerkezete készülhet külső vagy belső lépcsővel, ezen kívül pedig szükség lesz egy gépészeti akna kiásására is. Ez még nem a medence végleges alakja lesz, szakembereink ilyenkor mérik fel a környezet adottságait, valamint ilyenkor kerül sor a legtöbb statikai mutatványra is. Ezek befejeztével a munkagödör (ami ugye nem maga a medence) befejezi idei pályafutását: feltöltjük ugyanis földdel, aztán együtt várjuk a tavaszt.

A medence környékének burkolásával, térkövezésével elképzelései fokozatosan kézzel fogható, strandpapucsban és köntösben bejárható valósággá válnak: felkerül a fólia, beszereljük a gépházat, fények, dekorációk, majd a végén a várva várt feltöltés és minden, a amit megálmodott, ott lesz a szeme előtt.

Ha nyáron, nyár végén vagy ősszel jut eszébe, hogy otthonát egy medence segítségével új dimenzióba léptesse, egyáltalán nincs elkésve – sőt, ekkor a legjobb építkezni! Dézsában nevelt pálmafákkal övezett otthoni üdülő? Mediterrán stílusú fóliázott medence, egy kis luxus a saját kertjében? Vagy valami extra szórakozási lehetőség a gyerekeknek, vendégeknek a hétvégi grillpartikhoz?

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Szakszerű munkával, sokkal hosszabb élettartamot, olcsóbb üzemeltetést nyújtunk Önnek is!

Hívja a medenceépítés szakvonalát!

Függetlenítse magát az időjárás viszontagságaitól egy állandó védelmet nyújtó medencefedéssel, hogy ne kelljen mindig sóhajtozva számolgatnia a fürdőzésre alkalmas időig hátra levő napokat. A medencefedés maximálisan az Ön igényeit szolgálja télen-nyáron, szeles időben és napsütésben egyaránt.