Medence építés Győr térségében

medence.webp

A medence építésnél ajánlott figyelembe venni, hogy legkorábban az ajánlat adás után egy hónappal tudjuk elkezdeni a munkát Győr térségében. A medence szerkezet megépítése 2 hétig tart, de utána Önnek még meg kell bíznia egy helyi céget a medence körüli kivitelezések (térkövezés, burkolás, kertépítés, stb.) elvégzésére is. Csak utána tudjuk a fóliázást, gépészeti szerelést, vízfeltöltést elvégezni, amikor már a medence körüli piszkos munkák befejeződtek. Tehát célszerű minél előbb felvenni velünk a kapcsolatot.

Számoljon azzal, hogy gyakran fél-egy évre be van telve az előjegyzési naptárunk. Tervezzen tehát előre!

Ősszel is kezdhetjük a medence építést Győr környékén!

Lehet, hogy elsőre nem tűnik okos ötletnek az őszi hűvösebb időben építtetni GYŐR térségében kültéri medencét. A gyakorlatban azonban nyár végétől az első fagyokig kivitelezhető a medence építés első, és egyben legmunkaigényesebb fázisa, a betonozás. Sőt, kimondottan előnyös őszre tervezni. Miért?

Nem, nem csupán azért, mert ilyenkor már nem a legnagyobb hőségben kell dolgozni (bár ez sem utolsó szempont munkatársaink szerint!), hanem mert az

a, ősszel felépített medenceszerkezet mellé frissen visszatöltött talaj tömörödésének is jót tesz a téli csapadék,

b, tavaszi fagyokat követően már végleges tereprendezést, térkövezést is el lehet végezni a medence körül

c, a medencefóliázás, gépészeti szerelés pont a nyári medencés időszak elejére készül el.

A medenceépítést GYŐR környékén: ideális ősszel kezdeni és tavasszal befejezni

A medenceépítés legérdekesebb része ősszel kezdődik!

Kitalálta már, hogy hol és mekkora medencét szeretne a kertbe? Remek! Keressen fel minket! Szakembereink ingyenesen kimennek a helyszínre. Felmérik a terepet, közösen átbeszélik a lehetőségeket, és ez alapján készítünk Önnek egy egyéni ajánlatot.

Az árajánlat jóváhagyása, valamint a szerződéskötést követően időpontot egyeztetünk a helyi földmunkagépessel a munkagödör kiásására. A munkagödör nagysága a medence nettó méreténél 1,6 m-el szélesebb kell, hogy legyen, ahhoz, hogy az emberek kényelmesen fel tudják építeni a medence zsaluszerkezetét.

Ezután jön a betonozás. Kész mixerbetont szállíttatunk a helyszínre, majd betonpumpa segítségével, folyamatában kiöntjük az aljzatbetont az oldalfallal.

Másnap bontjuk a zsaluzatot, a betonmedence szerkezete ekkorra kellőképp megszilárdult.

Zsaluzat bontása után kialakítjuk a gépészeti aknát. A gépészeti aknába kerülnek majd bele a medence vízének keringtetéséért és tisztításáért felelős berendezések.

Ezután következik a medence körül elhelyezkedő 60 cm széles árkot visszatöltjük földdel. Amennyiben ezt a folyamatot ősszel végeztük el, akkor ezután együtt várjuk a tavaszt.

Kérje medenceépítés ajánlatunkat, GYŐR környékén ingyenes helyszíni felméréssel, gépészeti tanácsadással.

Az első tél jót tesz a medence alapjának

a hideg időjárás „megedzik” a készülő medence körüli talajt. A földrétegek összefagynak, tömörödnek, alkalomadtán kissé felengednek, majd újra kopogósra fagynak. Jövendőbeli medence körüli föld ilyenkor nyeri el a korábban fennállt talaj állapotát, amely remek alapot fog ezután biztosítani a medence munkálatok befejezéséhez.

Tavasszal tudja kialakíttatni egy helyi vállalkozóval a medence környékének burkolását, térkövezését.

Ezután kerül fel a fólia, beszereljük a gépházat, fényeket, szegélyköveket, majd a végén a várva várt feltöltés és minden, amit megálmodott, ott lesz a szeme előtt.

Az Ön igényei fokozatosan kézzel fogható, strandpapucsban és köntösben bejárható valósággá válnak.

Ha nyáron, nyár végén vagy ősszel jut eszébe, hogy otthonát egy medence segítségével új szintre emelje, kicsit sincs elkésve – mi több, ilyenkor a legideálisabb belekezdeni!

Dézsában nevelt pálmafákkal körbevett otthoni üdülő? Mediterrán stílusú fóliázott medence, egy kis kikapcsolódás a saját kertjében? Vagy valami extra szórakozási lehetőség a gyerekeknek, vendégeknek a hétvégi összejövetelekhez?

Ha most megálmodja, jövőre már a saját medencéjével kezdheti a szezont! Kedvező áron működő és szép kerti medencéket építünk, több száz ajánlásunk van.

A medence építést GYŐR környékén bízza ránk!

Győrről hívja a medenceépítés szakvonalát:

 +36 30 937 72 67 vagy kérjen tőlünk ajánlatot

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Szakszerű munkával, sokkal hosszabb élettartamot, olcsóbb üzemeltetést nyújtunk Önnek is!

Hívja a medenceépítés szakvonalát!

Függetlenítse magát az időjárás viszontagságaitól egy állandó védelmet nyújtó medencefedéssel, hogy ne kelljen mindig sóhajtozva számolgatnia a fürdőzésre alkalmas időig hátra levő napokat. A medencefedés maximálisan az Ön igényeit szolgálja télen-nyáron, szeles időben és napsütésben egyaránt.