Medenceépítés Budapest környékén

medence.webp

A medence építésnél érdemes figyelembe venni, hogy legkorábban az ajánlat adás után 30 nappal tudjuk elkezdeni a munkálatokat Budapest térségében. A medence szerkezet megépítése 2 hétig tart, de utána Önnek még meg kell bíznia egy helyi céget a medence körüli munkák (térkövezés, burkolás, kertépítés, stb.) elvégzésére is. Csak utána tudjuk a fóliázást, gépészeti szerelést, vízfeltöltést elvégezni, amikor már a medence körüli piszkos munkák befejeződtek. Tehát ajánlott minél előbb árajánlatot kérni.

Készüljön úgy, hogy gyakran fél-egy évre tele van az előjegyzési naptárunk. Tervezzen tehát előre!

Ősszel is lehet medence építést kezdeni Budapest térségében!

Lehet, hogy elsőre nem tűnik okos ötletnek az őszi hűvösebb időben építtetni BUDAPEST térségében kültéri medencét. A gyakorlatban azonban nyár végétől az első fagyokig kivitelezhető a medence építés első, és egyben legmunkaigényesebb fázisa, a betonozás. Sőt, kimondottan ideális őszre időzíteni. Miért?

Nem, nem csak azért, mert ilyenkor már nem a legnagyobb hőségben kell dolgozni (bár ez sem utolsó szempont munkatársaink szerint!), hanem mert az

a, ilyenkor elkészített medenceszerkezet mellé frissen visszatöltött talaj tömörödésének is ideális a téli csapadék,

b, tavaszi fagyokat követően már végleges tereprendezést, térkövezést is el lehet végezni a medence körül

c, a medencefóliázás, gépészeti szerelés épp a kinti medencézős szezon elejére készül el.

A medenceépítést BUDAPEST környékén: ideális ősszel kezdeni és tavasszal befejezni

A medenceépítés leglátványosabb része ősszel kezdődik!

Kitalálta már, hogy hol és mekkora medencét szeretne a kertbe? Remek! Keressen fel minket! Kollégáink díjmentesen felmérik a helyszínt. Felmérik a terepet, egyeztetnek Önnel az igényeiről, majd ez alapján készítünk Önnek egy egyedi ajánlatot.

Az árajánlat jóváhagyása, és a szerződéskötést követően időpontot egyeztetünk a helyi földmunkagépessel a munkagödör kiásására. A munkagödör nagysága a medence nettó méreténél 1,6 m-el szélesebb kell, hogy legyen, ahhoz, hogy az kollégák kényelmesen fel tudják építeni a medence zsaluszerkezetét.

Ezután következik a betonozás. Kész mixerbetont szállíttatunk a helyszínre, majd betonpumpa segítségével, egyidőben kiöntjük az aljzatbetont az oldalfallal.

Másnap bontjuk a zsaluzatot, a betonmedence szerkezete már addig kellőképp megszilárdult.

Zsaluzat bontása után kialakítjuk a gépészeti aknát. A gépészeti aknába helyezzük majd bele a medence vízének keringtetéséért és tisztításáért felelős berendezések.

Ezt követően a medence körül megmaradt 60 cm széles árkot visszatöltjük földdel. Ha a munkát az őszi időszakban végeztük el, akkor ezután együtt várjuk a tavaszt.

Kérje medenceépítés ajánlatunkat, BUDAPEST környékén ingyenes helyszíni felméréssel, gépészeti tanácsadással.

 

Az első tél jót tesz a medence alapjának

az alacsony hőmérsékletek „megedzik” a félkész medence körüli földet. A földrétegek összefagynak, tömörödnek, időnként kissé felengednek, majd újra szilárdra fagynak. Jövendőbeli medence körüli föld ekkor nyeri el a korábban a helyén lévő talaj állapotát, ami ideális alapot fog ezután nyújtani a medence kivitelezés befejezéséhez.

Tavasszal tudja kiépíttetni egy helyi vállalkozóval a medence környékének burkolását, térkövezését.

Ezt követően kerül fel a fólia, beszereljük a gépházat, fényeket, szegélyköveket, majd a végén a várva várt feltöltés és minden, amit megálmodott, ott lesz a szeme előtt.

Az Ön elképzelései fokozatosan kézzel fogható, strandpapucsban és köntösben bejárható valósággá válnak.

Ha nyáron, nyár végén vagy ősszel jut eszébe, hogy otthonát egy medence segítségével új dimenzióba léptesse, közel sincs elkésve – sőt, ekkor a legideálisabb belekezdeni!

Dézsában nevelt pálmafákkal körbevett otthoni üdülő? Mediterrán stílusú fóliázott medence, egy kis luxus a saját kertjében? Vagy valami plusz szórakozási lehetőség a gyerekeknek, a barátainak a hétvégi grillpartikhoz?

Ha most elhatározza, jövőre már a saját medencéjével kezdheti a szezont! Gazdaságosan működő és gyönyörű kerti medencéket építünk, több száz referenciánk van.

A medence építést BUDAPEST környékén bízza ránk!

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Szakszerű munkával, sokkal hosszabb élettartamot, olcsóbb üzemeltetést nyújtunk Önnek is!

Hívja a medenceépítés szakvonalát!

Függetlenítse magát az időjárás viszontagságaitól egy állandó védelmet nyújtó medencefedéssel, hogy ne kelljen mindig sóhajtozva számolgatnia a fürdőzésre alkalmas időig hátra levő napokat. A medencefedés maximálisan az Ön igényeit szolgálja télen-nyáron, szeles időben és napsütésben egyaránt.