OFYR Classic Storage 100-100

849.000 Ft

Fatárolóval kiegészítve
15-20 fő számára készíthet teljes értékű ételeket
Különböző hőmérsékletű sütési/főzési zónák jönnek létre a sütőfelület külső és belső része között

Méretei: 100 x 100 x 103 cm
Sütési felület: 0,55 cm²
Átmérő: 100 cm
Talp méretek: 50 x 50 x 73 cm
Fa tárolási kapacitás: 0,12 cm³
Teljes súly: 117 kg

Cikkszám: OFYR OCS-100-100 Kategória:

További információk

Tömeg 117 kg

Az OFYR egy funkcionális műalkotás, melynek célja, hogy miközben szépségével gazdagítja a környezetét, meleget ad, és elmélyíti az étkezés szeretetét. A OFYR különleges grillsütőként a maga egyszerű, klasszikus és elegáns vonalaival tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe. Egyformán jól mutat egy előkelő étterem teraszán és egy családi ház kerti környezetében. Amikor eljön az ideje egy társasági összejövetelnek, az elegáns műalkotás egy meleg, barátságos, sütni és főzni alkalmas hellyé válik, amely nemcsak ételt ad, hanem nagyszerűen szórakoztatja a vendégeket.
MŰVÉSZI KIVITELEZÉS

A legkorszerűbb technológiával felszerelt gyárunk az acélfeldolgozás számos különböző módját képes kivitelezni a kezdeti dizájn vázlatoktól a kész termékig. Minden OFYR készüléket és kiegészítőt úgy tervezünk, hogy harmonikusan működjenek együtt, miközben ugyanazt az egyedi stílust, teljesítményt és tartósságot nyújtják.
EGYSZERŰ HASZNÁLAT

Az OFYR kültéri sütő nyugodtan a szabadban hagyható, letakarás nélkül is, szinte bármilyen időjárási körülmények között. Három részből álló moduláris kialakításának köszönhetően az OFYR sütő könnyen áthelyezhető, ráadásul könnyen tisztítható, és szinte semmilyen karbantartást nem igényel. Az ételmaradék és a felesleges olaj egyenesen a tűzbe kerül – használat után nincs más dolga, mint letörölni az OFYR sütőlapját egy nedves ruhával, és már készen is áll a következő alkalomra.